Laudrup: For langsomt

14.08.2005 21:05

- Vi spiller alt for langsomt og skaber ikke nok fremad banen i dag. Vi mangler presset og giver endda et par chancer væk nede bag ved. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, heller ikke selvom det måske er en naturlig reaktion, konstaterer en objektiv cheftræner.

- Der er ikke tale om fysisk træthed, for som man kan se i anden halvleg og specielt mod slutningen af kampen går vi langt fra døde.

- Jeg tror det ligger lidt i underbevidstheden, at det er en anden modstander, og det er selvfølgelig noget vi skal arbejde med, for vi skal være 100% hver gang, uanset hvem der står på den anden side.

Ny formation

Laudrup valgte en lidt alternativ startformation, hvilket han forklarer således:

- Skoubo har nogle problemer, og med alle de kampe spillerne skal ud i den kommende tid, plus skaden, der holder Kim Christensen ude, vil vi gerne spare dem lidt.

- Det var egentlig meningen, at vi ville skifte mellem Morten og Elmander, men Johan ville meget gerne spille videre, og det bestemte vi os så for.

- Vi prøver at ændre lidt ved, at lade Kim Daugaard tage den defensive midt alene, og have Retov og Lantz liggende mere offensivt. I anden halvleg rykker vi tillige Sennels og Rytter endnu længere frem, og spiller stort set mand-mand med Per og Agger.

Gode, men..

- Vi ved de vil stå lavt, og prøver at lægge så meget pres som muligt langt fremme, men det lykkes ikke helt i dag. Det er nogle ærgerlige point at smide væk, men man må også give Horsens kredit for at kæmpe som de gør, erkender Laudrup.

- Alle point tæller. På den baggrund vil jeg ikke negligere dagens resultat, men vi ved også at vi er bedre en det vi viste i dag. Det handler bare om at vi skal vise det hver eneste gang vi går på banen uanset modstanderen, slår chefen fast, før turen går mod hovedstaden.