Laudrup: Den vigtigste kamp

02.08.2005 13:30

- I morgen spiller vi vores vigtigste kamp i år, vigtigere end lørdagens ligakamp, vigtigere end de to måske kommende europæiske kampe. Taber vi samlet mod Tbilisi er vi ude og skal først spille europæisk fodbold igen om et år. Vi har altså alt at tabe, indledte cheftræner Michael Laudrup dagens pressemøde på Brøndby Stadion.

- Kampen betyder utroligt meget for Brøndby IF, og derfor fortjener spillerne også at der kommer mange tilskuere til kampen, selv om man ikke har hørt meget om Tbilisi i medierne de seneste par dage. Men vi har altså et stykke arbejde som skal gøres færdigt, og det må meget gerne ske med den opbakning vi er vant til i vores ligakampe.

Elmander har scoret

Johan Elmander har scoret til 2-0 mod Tbilisi.

Ikke undervurdere Tbilisi

- Vi fik med 2-0 sejren i Georgien et rigtig godt udgangsresultat, men vi har før set den slags ændre sig. Jeg har selv prøvet at vinde 3-2 over OB i Odense med Real Madrid for derefter at tabe 0-2 hjemme på Bernabeu. Og selv medierne undervurderer Tbilisi stort, er det vigtigt at vi ikke gør det, det er trods alt os som skal spille kampen.

- John Faxe har brugt de seneste dage på at se kampen i Georgien igennem, og jeg må sige at vi er overrasket over hvor meget på hælene vi var i de første 20 minutter. Ganske vis vender vi så sidenhen kampen og får scoret to gange, men vi så at Tbilisi ikke er et dårligt hold. Det kan godt være at vi er bedre, men det gør ikke dem til et dårligt hold, afsluttede Laudrup inden holdet drog med Brøndbybussen til Vedbæk.