Kamper: Den vigtige moral

07.08.2005 12:08

- Vi starter måske lidt for ivrigt og hasarderet og har ikke helt kontrol over kampen i første halvleg, men fra anden halvlegs startfløjt vender vi billedet fuldstændigt, og sejren var ikke et mål for stor.

En velspillende Jonas Kamper kronede sin indsats ved at score sejrsmålet, men hæfter sig mest ved truppens mentale styrke.

Kamper i gennembrud

Kamper brød gang på gang igennem på fløjen.

- Vi beviser, at vi sagtens kan spille godt og holde fokus op til en vigtig kamp, også selvom alle andre har snakket Ajax de seneste dage. Vi ved godt, at hvis vi skal have en chance for at gøre kunststykket fra sidste år efter, så skal vi koncentrere os om samtlige opgør og levere varen.

- Det gør vi måske ikke helt i de første 45 minutter i dag, men til gengæld tager vi gevaldig revanche i de sidste, smiler han.

- Hele holdet fortjener ros i dag, men det er da klart at Morten Skoubo viser sin vigtighed, da han kommer ind efter pausen. Han fylder utroligt meget, og det giver plads. Når modstanderen skal arbejde hårdt for at holde angriberne centralt, bliver der mere plads på kanten og det giver selvfølgelig muligheder i det offensive.

Tackling

Og ofte måtte AaB'erne tage ureglementerede midler i brug for at stoppe Brøndbys roadrunner.

- I dag gav det mulighed for en del indlæg og altså et mål til sidst, og det var bare dejligt. Nu handler det så om den næste kamp, og den skal vi arbejde endnu hårdere for at vinde. Ved at vende kampen i dag, viser vi at moralen er i top, og det kan blive et vigtigt våben på onsdag, forudser fløj-raketten.