Jysk pointtogt skal fortsætte

12.08.2005 09:19

Brøndby tog sidste søndag hul på sæsonens udekampe i Jylland med en 3-2-sejr i Esbjerg. Med to jyske oprykkere i SAS Ligaen i denne sæson, er der endnu flere jyske udekampe i vente, hvilket derfor bliver centralt for pointhøsten i den nye sæson. På søndag gælder det den første af oprykkerklubberne, AC Horsens, på Forum Horsens Stadion.

Sidste sæson spillede Brøndby 10 udekampe i Jylland, og det kastede fire sejre, fem uafgjorte og blot et enkelt nederlag af sig. Nederlaget kom 19. maj, da Brøndby IF for første gang nogensinde var gæster på FC Midtjyllands SAS Arena i Herning.

Før havde de blå-gule ikke tabt en jysk udekamp siden 24. april 2004, hvor det blev 2-3 i Viborg i en underholdende kamp. Sidste sæson vandt Brøndby i Randers, Silkeborg, Viborg og Århus.

Kun i to tilfælde i sidste sæson lykkedes det ikke Brøndby at score på udebane i det jyske. Det var i de to 0-0-opgør i henholdsvis Århus og Esbjerg, mens Laudrups mandskab fem gange holdt de jyske hjemmehold fra at score. Udover de to 0-0-kampe holdt Brøndby buret rent i 2-0-sejrene i Viborg og Randers samt 1-0-gevinsten i Silkeborg.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Brøndbyfans takker for kampen i 2-0 sejren på udebane over Viborg

Brøndby er klar til et nyt jyllands-togt. Også på udebane plejer de danske mestre og pokalvindere at dominere.