Hjemmebanerekord af Brøndby

08.08.2005 09:49

Brøndby IF fortsætter de gode resultater, og lørdag blev det til klubbens syvende sejr i træk i SAS Ligaen og niende kamp på stribe uden nederlag. Brøndby har ikke præsteret syv sejre i træk siden sæsonen 1997/1998, hvor det blev til Superligarekord: 12 sejre i rækkefølge.

Men frem for alt er de blå-gule flyvende på hjemmebane, hvor Laudrups tropper med 3-1 over AaB satte ny rekord. Sejren var nemlig den ottende i streg på Brøndby Stadion, og det har de forsvarende mestre aldrig præsteret før. Superligarekorden tilhører FC Midtjylland med ni hjemmesejre i træk.

Brøndby nåede at spille 759 minutter i træk på hjemmebane uden mål af modstanderen. Da Poul Hübertz lørdag bragte AaB foran med 1-0, var der ikke blevet scoret af en modstander siden 2. april, hvor David Nielsen sikrede FC Midtjylland en 1-0 sejr efter 66 minutter. Brøndby holdt buret rent i otte fulde hjemmekampe og 39 minutter!

Med 12.636 tilskuere på lægterne kom Brøndby op på 49 hjemmekampe i træk med mindst 10.000 på lægterne. Dermed kan klubben holde et jubilæum i femcifrede tilskuertal, når FC Nordsjælland gæster den københavnske vestegn 20. august.