Gode minder, men ...

19.08.2005 09:16

Det er formentlig gode minder, der kommer frem hos de fleste, når de skal tænke på den seneste kamp mod FC Nordsjælland i SAS Ligaen. Opgøret, der endte med 2-0 til Brøndby IF, blev spillet 19. juni, og efter kampen kunne de blå-gule hæve DM-pokalen og lade sig hylde som danske mestre for 10. gang i klubbens historie.

Det var Brøndbys Mads Jørgensen og Martin Retov, der scorede de to mål i kampen, der blev overværet af hele 27.356 tilskuere - sæsonrekord på Brøndby Stadion i sidste sæson og det syvende højeste tilskuertal på den københavnske vestegn nogensinde.

Men man skal ikke længere tilbage end opgøret der før mod FC Nordsjælland for at blive minde om, at Farum-klubben også har voldt Brøndby besvær. 22. september sidste år stod FCN-keeper, Kim Christensen, en brandkamp, og opgøret endte 0-0 trods flere store  Brøndby-chancer. I det opgør spillede anfører Per Nielsen i øvrigt sin førsteholdskamp nummer 400 for de blå-gule.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Thomas Kahlenberg tæt opdækket af FC Nordsjællands keeper Kim Christensen

I sidste sæson var FCN-keeper Kim Christensen særdeles velspillende og han havde en meget stor del af æren, for 0-0 resultatet på Brøndby Stadion.