Elmander: Intet at være bange for

11.08.2005 09:46

- Det var hårdt, men sådan skal det være i den slags kampe. Lige nu er jeg lidt skuffet, for jeg synes de får to heldige mål, og vi skaber en hel masse i deres felt, men vi får den ikke ind. 2-2 er vel rimeligt nok, men vi burde have vundet.

Johan Elmander græder med det ene øje og smiler med det andet, for han har netop deltaget i en fremragende fodboldkamp, og han ved det godt.

- Der var ikke så meget lir for tilskuerne fra de enkelte spilleres side i dag, for der skulle arbejdes hele tiden. Til gengæld må det have været underholdende at overvære to så gode hold spille mod hinanden, smiler han.

- Det var en rigtig god kamp, men vi må erkende at de var bedre til at udnytte deres muligheder. Vi får skabt en hel masse bag ved Morten Skoubo, og samspillet mellem ham og jeg fungerer rigtig godt i dag. Jeg synes faktisk ikke deres forsvar var særligt godt, og skal man se lidt frem, har vi intet at være bange for i Amsterdam.

- Selvom jeg siger vi burde have vundet, skal vi være glade for Retovs mål. Det betyder alt. Først og fremmest går vi herfra med en stor portion selvtillid, både generelt og med henblik på kampen i Holland. Vi skal ned og spille klogt defensivt, og så skal vi fortsætte med at presse deres bageste folk.

- Jeg er overbevist om at vi scorer mål dernede, og selvom Ajax, mand for mand, er et bedre hold, kan vi vinde over dem. Det er det vi vil gå efter, helt uden tvivl.

- Vi viser at vi kan være med på højt niveau, men vi mangler lidt endnu. Vi skal først og fremmest være skarpere.

Johan Elmander tæt på en scoring

Johan Elmander kunne se tilbage på en fantastisk kamp mod Ajax Amsterdam, hvor han selv var lige ved og næsten et par gange.