Billetinformation: Brøndby - Zürich

29.08.2005 15:54

Torsdag den 15. september kl. 20:15 møder Brøndby IF schweiziske FC Zürich på Brøndby Stadion i UEFA Cup'ens 1. runde.

Som sæsonkortholder (forkøbsret til 1 billet) og medlem af Brøndby IF's Aktionærklub (forkøbsret til 2 billetter) har du forkøbsret til en plads på Brøndby Stadion. Forsalget åbner i BrøndbyShoppen tirsdag den 30. august kl. 9:30 og lukker lørdag den 3. september kl. 14:00.

Det er muligt for sæsonkortholdere og aktionærklubmedlemmer at købe billetter for andre sæsonkortholdere, du skal i så fald blot medbringe de sæsonkort eller aktionærklubmedlemskort hvis forkøbsret du ønsker at udnytte. Der arbejdes i øjeblikket på at gøre det muligt at udnytte sin forkøbsret online. Systemet forventes at blive taget i brug hvis Brøndby IF kvalificerer sig til UEFA Cup'ens gruppespil.

Fra mandag den 5. september sælges de resterende billetter i frit salg fra BrøndbyShoppen og brondby.com.

Billetpriser

Tribune Voksen Barn Pensionist
Faxe 130  80  80
Steff Houlberg 130 80 80
DNE og Dansk AvisTryk 150 80 80
Gæsteholdsafsnit  150 80 80

Til kampen opsættes der sæder på Nedre Faxe Tribunen.

Du skal som altid kunne dokumentere at du er under 16 år hvis du vil opnå børnepriser, eller at du er pensionist hvis du vil opnå pensionistpriser. Pensionistrabat ydes ikke til efterlønnere.

Bemærk at du ikke kan købe eller reservere billetter via email og telefon.

Elmander mod Ajax

Elmander river sig fri i hjemmekampen mod Ajax Amsterdam i CL-kvalifikationen.

DBU-kort

DBU-kortholdere, der ønsker en billet til kampen, skal sende en kopi af deres DBU-kort i en fax, som skal sendes til nr. 43 43 26 27. Seneste frist er lørdag den 3. september kl. 14.00. DBU-kortholdere kan bestille én billet pr. kort, og det er ikke muligt at tilkøbe billetter på et DBU-kort.

Billetterne afhentes i receptionen på kampdagen, dvs. torsdag den 15. september to timer før kick off mod forevisning af det gyldige DBU-kort.