Arbejdssejr

06.08.2005 17:59

På mål af Martin Retov, Mads Jørgensen og Jonas Kamper vandt Brøndby IF i eftermiddag en sikker arbejdssejr på 3-1 over AaB i SAS Ligaens 4. runde.

De blå-gule kom bagud i det 16. minut på et langskudsmål af Poul Hübertz, en stilling som holdt halvlegen ud. Fra 2. halvlegs start tog Brøndbyspillerne arbejdshandskerne på. Retov udlignede på et landskud, Mads Jørgensen afsluttede ligeledes fra distancen og bragte Brøndby IF på 2-1, inden kampens man of the match, Jonas Kamper, slog sejren fast til 3-1.

Kamper med endnu et gennembrud

Jonas Kamper med endnu et gennembrud som Augustinussen kun kan stoppe med ulovlige midler.

Sløj 1. halvleg

Det var ikke en første halvleg som vil blive husket når sæsonen i maj 2006 finder sin afslutning; Brøndbyspillerne virkede uoplagte, afleveringerne lå upræcist og tacklingerne manglede nerve, hvilket gav AaB den plads de skulle bruge til at bringe sig foran 1-0. Det kunne meget vel være blevet 2-0, da kommunikationen mellem forsvar og keeper svigtede kort til efter Hübertz' føringsmål, og det var derfor også ganske forventeligt at de 12.636 tilskuere sendte de blå-gule i omklædningsrummet med en pibekoncert.

Dobbelt jubel

Retov og Jørgensen - to målscorere - jubler over at kampen er vendt.

Magisk pause-te

Strakts fra 2. halvlegs start var tydeligt at Brøndbyspillerne ikke agtede at lade AaB bryde den blå-gule sejrsstime. Der kom tempo over spillet, afleveringerne begyndt at ligge hvor de skal, og tacklingerne sad rigtigt.

Den synlige sejrsvilje gav pote i det 52. minut hvor et Brøndbyfrispark tog muren og havnede hos Martin Retov. Midtbanespilleren trykkede resolut af, og så var Brøndby tilbage i kampen. 11 minutter senere kom føringsmålet. Et frispark blev taget kort, og Mads Jørgensen afsluttede fra kanten af feltet, og bolden strøg via en AaB ind bag Jimmy Nielsen.

Elmander slider sig igennem

Selv på en mindre god dag er Elmander svær at stoppe.

Maksimumpoint

Med 12 minutter tilbage fik Johan Elmander en gylden mulighed for at øge føringen, da dommer Knud Stadsgaard fløjtede for straffespark efter en duel mellem Morten Skoubo og Trond Andersen. Brøndbys store svensker skød dog direkte på AaB-keeperen, og tilskuerne måtte derfor vente til overtiden før det blev 3-1. AaB's offside-fælde glippede, og Jonas Kamper strøg mod mål og udplacerede keeperen.

Brøndby IF har dermed maksimumpoint efter fire runder i SAS Ligaen, og Brøndbyspillerne kan dermed slappe når de nærmeste konkurrenter i morgen skal i aktion, og i stedet forberede sig til onsdagens Champions League-kvalifikationskamp mod Ajax Amsterdam på Brøndby Stadion.