8 på stribe uden nederlag

01.08.2005 12:44

Brøndby er godt i gang med at opbygge en superstatistik på udebane i SAS Ligaen mod Esbjerg. Søndagens kamp var Brøndbys syvende i træk med point i det vestjyske, hvor det er blevet til fire sejre og tre uafgjorte siden det første møde i Esbjerg, hvor hjemmeholdet vandt 2-0.

Formmæssigt ligger Brøndby også i den bedste ende med nu otte kampe på stribe uden nederlag. Ikke siden 1-3 i Herning er de blå-gule gået slagne fra banen, og de seneste seks kampe i træk er alle vundet.

Esbjerg blev det første hold i den nye sæson, der fik scoret mod Brøndby, og det første hold til at score to gange siden 3-3-kampen mod AaB 28. maj. AaB, som Brøndby møder lørdag eftermiddag.

9.865 tilskuere dannede en flot ramme om søndagens kamp mod Esbjerg. Alligevel brød antallet af tilhængere en flot serie, som blev på 12 kampe i træk med mindst 10.000 tilskuere. Søndagens tilskuertal var det første under 10.000 siden 9.215 så Brøndby slå Viborg med 2-0 på udebane 16. april.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander i fremdrift med bolden

Elmander fremhæves som en af banens klart bedste spillere i udekampen mod Esbjerg, der sikrede endnu en sejr i det vestjyske.