Wieghorst ambassadør i Foreningen Hjerneaktiv

23.04.2005 09:30

Foreningen Hjerneaktiv, der hjælper hjerneskadede børn ved at informere om begrebet neurologisk udvikling og hvordan man kan hjælpe hjerneskadede børn på en kærlig og effektiv måde, har længe ønsket en ambassadør til at repræsentere foreningen ved særlige lejligheder.

Efter at have bedt om medlemmernes forslag til egnede kandidater faldt valget på fodboldspilleren Morten Wieghorst.
 
Der blev vægtet én særlig grund til at pege på Morten Wieghorst, nemlig hans egen hjernerelaterede sygdom, der lammede ham og den deraf følgende fantastiske kamp tilbage til livet via et intensiv behandlings- og genoptræningsprogram. Den samme kamp som  foreningens forældre kæmper, hver eneste dag med deres børn.

Wieghorst

Morten Wieghorst har scoret mod FCK.

Morten Wieghorst kender Foreningen Hjerneaktiv gennem landsholdskollegaen Martin Jørgensen, der i længere tid har støttet en af foreningens hjerneskadede børn. Og efter at have læst mere om foreningens arbejde, sagde Morten Wieghorst ja tak, til at blive Foreningen Hjerneaktivs kommende ambassadør.

- Jeg synes, at de har en god sag og jeg er beæret over at valget faldt på mig. Jeg vil hjælpe i det omfang det er muligt. Jeg kan nikke genkendende til mange af børnenes oplevelser og kender betydningen af den rette behandling og optræning, udtaler Morten Wieghorst.

Ekstra