Skoubo: Vigtigt for os alle

16.04.2005 22:27

- Det er en sejr, der betyder utroligt meget for os. Specielt efter den seneste uges tid er det vigtigt at vi rejser os, og jeg tror godt man kan se på vores reaktion efter kampen, at det var en stor lettelse.

- De første 15 minutter spiller vi som vi skal, men vi formår ikke at holde fast, og Viborg kommer med i kampen. Det bliver en kamp præget af fight, men så var det jo rart at bevise, at den slags kan vi altså også.

Om føringsmålet fortæller Skoubo:

- Jeg tror jeg får den fra Anton, og prøver faktisk at tæmme den med hovedet, men den kommer lidt højt op. Jeg ser at Jesper (Viborgs målmand), er kommet ud på halvdistancen, men ved faktisk ikke hvor deres forsvarsspiller blev af. Han var i hvert fald væk, og så var det egentlig bare om at heade den ind i en blød bue. Det var fedt.

- Jeg har scoret et par gange i pokalturneringen her i foråret, men det var da rart også at komme i gang i ligaen, griner han.

- Vi er nede og takke for støtten hos vores fans, der hele tiden bar os frem til fight.

- I det hele taget er det noget, der kan bære os videre, for vi tager en ordentlig portion selvtillid med herfra, runder topscoreren af.