Skoubo: Tager det skridt for skridt

21.04.2005 10:57

- Nu er vi i finalen, og det efter to kampe, hvor vi var klart bedst. Jeg har det rigtig godt her i Parken, og det virker som om min sål efterhånden også ved hvor målet står, griner topscoreren bredt.

- Egentlig synes jeg vi har spillet 3 gode kampe mod dem på det seneste. I den første pokalkamp spiller vi dem ud, i ligaen starter vi rigtig godt, og har igen fat i det meste af anden halvleg. Det er fortjent nok de vinder den, men spillemæssigt har vi fat i perioder. Det fortsætter så i dag, hvor vi i specielt første halvleg spiller vores spil i højt tempo.

Morten Skoubo, der lige som sin angrebskollega blev sparet i den afsluttende fase af kampen, er ikke i tvivl, når han skal beskrive kampens udfald.

- Det er absolut ikke tilfældigt vi går videre, og både spil og resultat er noget vi tager med i ligaen. Det er vigtigt at vi spiller godt, og det er ikke mindre vigtigt, at vi også er begyndt at score mål.

- Der er bare langt igen. 10 kampe, 30 point og en pokalfinale. Det kan gå godt begge steder, men det kræver at vi tager det skridt for skridt. I dag har vi 15-20 minutter der er fantastiske, og det er derfra vi arbejder videre.

Morten Skoubo jubler efter han netop har scoret for 2. kamp i træk

Morten Skoubo jubler efter den forløsende scoring i Parken.

Elmander vil score

- Det er ganske simpelt. Vi arbejder, presser højt, får spillet til at fungere og så scorer vi mål. Derfor er vi i finalen, og så fordi vi simpelthen er det bedste hold set over to kampe, slår Johan Elmander fast efter pokalbraget.

- Jeg vil da gerne score, og har en god chance, men det betyder ingen ting hvem der sætter den ind. I dag er det Kalle og Morten, og jeg er da med i opspillet til endnu et mål, der desværre bliver underkendt. Joh, jeg synes godt vi kan tillade os at være glade og tilfredse i dag, smiler den glade svensker.

Johan Elmander her i løb med bolden, gjorde det godt i de forreste linier

Johan Elmander var oplægger til to mål, hvoraf det ene ukorrekt blev underkendt.