Skoubo: Skarpheden mangler

04.04.2005 13:46

- Det var bare ikke godt nok i dag. Vi har 5-6 chancer vi altså skal score på, og selvom vi spiller rigtig godt en times tid, skaber chancerne og i det hele taget spiller med den rigtige indstilling, så nytter det ikke, hvis vi høvler det hele forbi.

Morten Skoubo er godt klar over, at angriberne ikke gjorde deres job i lørdagens topkamp, og ærgrer sig over at måltørken kommer netop nu.

- Der er fremgang over hele linien, undtagen foran målet, konstaterer han. Spillemæssigt synes jeg, at mit samspil med Elmander fungerede ok i Esbjerg, og faktisk også i lørdags. Vi får jo trods alt skabt en hel masse, men skarpheden mangler, og det skal vi arbejde hårdt med.

- Det er svært at finde en forklaring på sådan noget, men man ved som angriber, at den slags kampe kommer. Vi ved godt, at det handler om at komme ind i en god stime, og klichéen med, at der bare skal hul på bylden er godt nok forslidt, men sådan er det jo.

- Vi skal arbejde stenhårdt på det her, for det kommer. Det er jeg helt overbevist om, kommer det med bestemthed.

- Nu har vi to svære kampe, det kan være at de faktisk kommer på det bedst tænkelige tidspunkt. Det ved vi først efter kampen på søndag, men selvom vi er dybt skuffede over sæsonstarten, vil vi også komme på banen med revanchetørst. Først på onsdag, men sandelig også i Parken, hvor vi jo har haft et godt tag på dem, de sidste par kampe, smiler den dobbelte målscorer fra årets første ligaopgør mod netop FC København.

Johan Elmander i løb med bolden

Morten Skoubo og angrebskollegaen Johan Elmander mangler den sidste skarphed i afslutningen.