Skoubo: Det bliver en helt ny kamp

08.04.2005 10:47

Inden søndagens store fodboldbrag i Parken mod F.C. København, weekendens absolutte topkamp i SAS Ligaen, frembringer det formentlig gode minder, når Brøndbys Morten Skoubo skal se tilbage på det seneste SAS Ligamøde med arvefjenderne fra FC København.

19. september sidste år blev angriberen dobbelt målscorer for Brøndby og havde således mere end én fod med i Brøndbys fantastiske 3-1 sejr, der i øvrigt var den første i seks et halvt år i nationalarenaen. Morten Skoubo bragte de blå-gule på sejrskurs allerede efter otte minutter, og det var også ham, der sendte gæsterne på 2-0 ni minutter før pausen.

I onsdags bombede Morten Skoubo endnu engang mod FCK, da han blev matchvinder i det første semifinaleopgør, som Brøndby vandt 1-0 efter en overbevisende indsats. Og Brøndby-topscoreren fik hul på bylden efter en del brændte målchancer i foråret.

- Det var dejligt. Det var skønt for os endelig at få en sejr i foråret, det har vi trængt til. Også personligt at få scoret et mål til sidst, efter en afbrænder lige inden. Den skulle jeg nok have puttet ind, så det var ekstra godt, fortæller Morten Skoubo i et mediainterview til brondby.com.

Glæde i Brøndby

- I går til træning var der en dejlig afslappet stemning. Fok var glade og man kunne ligesom fornemme at alle glæder sig virkelig til kampen på søndag. Vi ser meget frem til kampen, men ved det bliver svært. Det bliver en ny kamp og der skal investeres mange kræfter i den kamp også, fortsætter han og ser med glæde frem til gensynet med Parken.

- Sejren i onsdags betyder at vi har et lille overtag i øjeblikket. De manglede et par spillere, men vi spillede bedre på dagen og kæmpede bedre, og det var os der havde de store chancer. Vi følte vi havde overtaget i kampen, og det skal vi selvfølgelig se om vi ikke kan få på søndag også, og så må vi se hvordan kampen udvikler sig.

Med de to mål i efterårets 3-1 sejr skrev Morten Skoubo sig ind i historiebøgerne som Brøndbys første dobbelte målscorer mod FCK i fem år. Næsten på datoen - 20. september 1999 - scorede Turbo-Bent Christensen to gange, da Brøndby senest slog rivalerne med 3-1. Det var dog på Brøndby Stadion.

Før Morten Skoubos to træffere i september havde en Brøndby-spiller faktisk ikke lavet to mål i samme kamp i Parken siden 23. maj 1996. Her scorede den nuværende FCK'er Peter Møller de to første Brøndby-mål i sejren på hele 4-0.

Du kan høre hele interviewet med Morten Skoubo, der slutter ganske underholdende efter et overrumplende spørgsmål...

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Morten Skoubo jubler efter sin scoring til 1-0 mod FCK

Morten Skoubo fik tanket selvtillid med målet mod F.C. København i pokalturneringen, og angriberen er ved godt mod før søndagens topbrag i Parken.