Retovs triumf mod Silkeborg

22.04.2005 09:28

Det var midtbanespilleren Martin Retov, der stod for kampens enlige mål, sidst Silkeborg var modstanderen på Brøndby Stadion. Den tidligere Køge-spiller scorede til resultatet 1-0 allerede efter 28 minutters spil, og det viste sig at være nok til sejr i en kamp, der ellers handlede om mange andre ting.

Det var den første efter den historiske spillerstrejke i august, og her var Brøndby-sammenholdet på en ganske hård prøve. Men det bestod, og Brøndby kom på kurs igen - en kurs, der blev holdt resten af efteråret, der var helt suverænt for Brøndbys vedkommende.

Siden 1-0 sejren i august måned har Martin Retov ikke fundet vej til netmaskerne i SAS Ligaen, selv om han har spillet 13 hele kampe og fem kampe som udskifter. Retov har scoret i alt syv mål for Brøndby i SAS Ligaen. Ved en enkelt lejlighed blev det til to mål i samme kamp, nemlig 3-1 sejren i Herfølge i november 2003. I den kamp tillod han sig endda også at brænde straffespark fem minutter før tid.

Martin Retov rundede i onsdags 100 1. holdskampe for Brøndby IF, i pokalsemifinalen mod FCK.