Retov: Vi har aldrig været i tvivl

21.04.2005 10:58

- Jeg har ikke trænet hele ugen, og da vi scorer til 2-1 føler jeg godt jeg kan tillade mig, at bede om at blive skiftet ud, fortæller 100-kampsjubilaren Martin Retov beskedent.

- Vi formår at spille og at kombinere godt i dag, og så er vi skarpe foran mål. At vi scorer til 1-0 så tidligt betyder meget for vores spil. Der kommer ro over det, og vi spiller mere frigjort. Derefter kører vi den rundt i det meste af første halvleg, og det var en dejlig fornemmelse.

Pressen spørger meget til eventuelle vendepunkter, og om troen nu er tilbage, men Retov bider sjældent på den slags:

- Vi har aldrig været i tvivl, og det er vi stadig ikke. Nu er vi i finalen og vi har et godt udgangspunkt i ligaen, det er hvad vi forholder os til, lyder det korte svar.

- I dag får midtbanen god hjælp af angriberne, og vi får også opbakning bagfra. Vi ved at FCK skal frem, så vi levner dem lidt mindre plads mellem forsvar og midtbane end vi plejer. De får ikke plads, og selvom de til sidst får smidt en del høje bolde i feltet, var jeg ikke i tvivl om, at vi ville gå videre, smiler dagens jubilar der fik en perfekt gave med finalepladsen.

Morten Skoubo og Johan Elmander jubler efter Skoubo har bragt de blå-gule foran 1-0

Martin Retov var godt tilfreds efter triumfen i Parken, hvor han fremhævede kollektivets gode indsats.