Retov: Ingen grund til panik

05.04.2005 11:30

- Det var selvfølgelig rimelig ubehageligt. Jeg synes vi spiller en rigtig fornuftig kamp. Producerer masser af chancer og spiller rimelig godt ude på banen. Ja så er det selvfølgelig bittert at de på en halv chance får scoret det mål der skal til at vinde over os - det var rimelig hårdt.

Skuffelsen sidder stadig i kroppen efter 0-1 nederlaget til FC Midtjylland, en kamp hvor Brøndby spillede det bedste holdet har præsteret i foråret. Alligevel tabte holdet efter at have brændt mange chancer, men midtbanespilleren Martin Retov har ikke svært ved at se fremad.

- Det vi kan tage med fra sådan en kamp er, at vi må kigge på det positive. Vi må kigge på at vi sådan set spiller godt, producerer mange chancer og det kan vi bruge frem mod de næste par kampe. Så helt negativt er det selvfølgelig ikke, selvom vi meget gerne så der stod nogle flere point på kontoen, fortæller Martin Retov i et stort mediainterview til brondby.com.

I de første tre SAS Liga kampe er det ikke blevet til sejre endnu, og det er rent faktisk ikke lykkedes holdet at score mere end ét mål. Det stod Per Nielsen for i premierekampen mod AaB, og det betyder at de blå-gule ikke har scoret i to kampe i træk. Det er for dårligt erkender Martin Retov, der har forståelse for hvis mange fans er frustrerede.

- Det kan jeg godt forstå. Men igen, man må altså kigge på hvordan spillet er. De fleste ved at der er nogle dage hvor bolden ikke vil ind over stregen. Jeg kunne forstå hvis vi ligesom sidste år havde spillet tre rigtig sløje kampe fra start, at fansene var meget nervøse. Nu fører vi med henholdsvis 8 og 9 point og spillet er opafgående. Jeg kan godt forstå vores fans er mere nervøse end fra start af, men jeg tør stadigvæk godt love det nok skal ende godt, forklarer Martin Retov der i vinterpausen udtalte at han ville stoppe med at spille fodbold, hvis FCK skulle hente forspringet, og det ikke skulle blive til et dansk mesterskab.

- Nu er jeg blevet konfronteret med det citat en del gange de sidste dage, smiler Retov og fortsætter...

-Det ville selvfølgelig være meget trist at stoppe pga. det, men jeg gider ikke rigtig til at forholde mig til det, for det kommer ikke til at ske - de kommer aldrig til at hente os!

Johan Elmander med bolden

Johan Elmander var en af de spillere der kom frem til mange store målchancer, men de blev ikke omsat til mål.

Meget på spil

Onsdag aften gælder det det første semifinaleopgør i pokalturneringen, når de forsvarende titelholdere F.C. København kommer på besøg. Modsat Brøndby har F.C. København god vind i sejlene, men det mener Retov ikke kan bruges til så meget. Kampe i pokalturneringen er noget helt andet.

- Det er en meget speciel kamp. I semifinalen handler det også om at være lidt taktisk. Det handler også om at de ikke skal score for mange mål på vores bane. Det bliver måske en mere taktisk kamp i morgen, kontra den der kommer på søndag. Dér er det sådan set ligegyldigt om de scorer et mål mod os, bare vi så scorer to.

Hør meget mere om Retovs forudsigelser om pokalbraget, og hør hvorfor tiden arbejder for Martin Retov og det trælår han pådrog sig mod FC Midtjylland.

Tjek interviewet med Retov her.

Martin Retov i løb med bolden

Martin Retov spillede sammen med resten af holdet, den bedste kamp i foråret i lørdags, men FC Midtjylland vandt alligevel.

Tjek også