Retov: En perfekt dag

07.04.2005 09:18

- Man kan godt kalde det en forløsning, for selvfølgelig er det en lettelse at vinde, og så på den måde vi gør det i dag. Vi spiller en flot kamp, som vi styrer i lange perioder, vi scorer og vi holder dem på en enkelt chance i 90 minutter. Det kan da kaldes en perfekt dag, smiler Martin Retov.

Den arbejdsomme tekniker spillede vel forårets bedste kamp, og han er da også godt tilfreds med sin egen indsats.

- Jeg synes også det gik godt mod FCM, men det er da klart det er en bedre følelse i dag. Vi skaber mange chancer, og vi bliver ved, selvom vi ikke får scoret. Da så Morten putter den ind, kan man mærke på hele holdet, at det er en forløsning der letter stemningen. Spillemæssigt er vi inde i en god udvikling, og jeg synes egentlig ikke vi er meget bedre i dag end i weekenden. Netop derfor betyder sejren meget, konstaterer han.

- FCK har fået en flot start, og vi har fået en mindre god start. På den baggrund er det dejligt, at kunne styre kampen mod dem, og det giver os da god selvtillid inden på søndag. Vi må bare huske på, at det er en helt anden kamp, og fokusere på at holde fast i indstillingen hele vejen igennem.

Martin Retov var tvivlsom op til kampstart, men spillede 80 minutter på højt niveau.

- Jeg var måske ikke 100% i orden, og må da også bede om at blive skiftet ud til sidst, men jeg var da helt sikkert klar til at spille. Det er jeg også til på søndag, ingen tvivl om dét, slår han fast.

- Det er over hele linien vi spiller godt i dag. Vi ville gerne have scoret et mål mere, og hvor 2-0 ville være perfekt, er 1-0 vel resultatmæssigt ?bare? OK. Derfor kan man nu godt finde et par smil i omklædningsrummet alligevel, kommer det med et glimt i øjet.

- Vi er i en fantastisk form i øjeblikket, og selvom vi ikke har haft resultaterne, er vi slet ikke i tvivl om, at de vil komme. Vi kan stadig blive bedre, og vi skal blive skarpere foran kassen, og målet i dag var et skridt i den rigtige retning på dén front. At netop Morten fik scoret var vigtigt for os alle, og nu skal vi holde fast.

- Jeg glæder mig i hvert fald til på søndag, afslutter Retov presse-seancen.

Brøndbyjubel efter sejrsmålet

Morten Skoubo har bragt Brøndby foran og jubler med holdkammeraterne foran Faxe-tribunen.

Ekstra på brondby.com