Pubquiz - sidste chance i dag

06.04.2005 09:07

Er du bare en af de typer der ved alt om fodbold og kan du samle et slagkraftigt hold på 3-5 deltagere med en god almen viden, står du med gode kort på hånden, når Brøndby Stadion nu på, slår dørene op til den prestigefyldte Brøndby pubquiz - den 3. i historien. Sidste tilmeldingsfrist er i aften!

Allerede nu har rigtig mange tilmeldt et hold til pubquiz'en, og der er nu under ti pladser tilbage. Blandt de tilmeldte hold er "phat & tall", det forsvarende mesterhold, mens spillertruppen har samlet to kompetente hold.

Asbjørn Sennels er anføreren for holdet "schnudels" - et hold der har dækket sig godt ind med Mads Jørgensen, Martin Retov. Johan Absalonsen har gjort sig til anfører på de unges bud på en udfordrer til pubquiz-titlen. Han får bl.a. god hjælp af Daniel Agger og Henrik Kildentoft. De kalder deres hold for "los stupidos"...

Kategorier

Quiz'en deles op i tre omgange med tre spørgsmål i de to første omgange, og fire spørgsmål i tredie runde. De i alt 10 kategorier vil denne gang bl.a. indeholde "dansk fodbold i 80'erne", "vestegnen", "musik" og "seværdigheder". Derudover afholdes der en "singlequiz" - alt sammen belønnes med flotte præmier.

Tilmelding

Har du fået mod på at vise dine evner indenfor bl.a. fodbold, musik, og seværdigheder, er det bare med at sikre dig en plads. Der er ganske få pladser tilbage, der må maks være fem deltagere på hvert hold. Prisen er 250 kr. pr. hold. Turneringen afholdes i den inspirerende Roma Loge på Brøndby Stadion.

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 6. april eller så længe der er pladser. Tilmed dit hold i Brøndby Shoppen eller i webshoppen her på brondby.com.

Der er præmier til 1., 2. og 3. pladsen. Derudover er der også præmie til vinderen af "single-konkurrencen".

Der kan købes øl og vand. En ½ liter øl koster 25 kr. mens en vand koster 15 kr. Der vil være snacks på bordene.

Pubquiz'en har tidligere været afholdt med stor succes.

Mesterholdet "Phat & Tall" er regerende mestre og må påtage sig favoritrollen, såfremt de tilmelder sig.

Der tænkes under en tidligere pub-quiz.

Ekstra på brondby.com