Ousted med succes i NFA

27.04.2005 14:09

Siden slutningen af februar måned har målmandstalentet David Ousted vogtet buret hos Viasat Sport Divisionsholdet Nykøbing Falster Alliancen, på en lejeaftale med Brøndby gældende til sommerpausen. Og den 20-årige målmand har gjort det godt for NFA, der på en god forårsstart har skabt et hul ned til nedrykningspladserne.

- Vi har kun hørt godt om Davids indsats for Nykøbing Falster Alliancen, hvor de er meget glade for ham. Det var det vi håbede på med lejemålet, der skulle være til gavn for hans udvikling, så det er meget positivt. Det er et godt eksempel på vores fine samarbejde med NFA, forklarer talentchef Kim Vilfort om David Ousteds lejemål med samarbejdsklubben NFA.

I flere år har Brøndby IF og Nykøbing Falster Alliancen haft et sportsligt samarbejde, med fokus på talentudviklingen. Det har bl.a. betydet at den tidl. NFA-spiller Jonas Kamper som ungdomsspiller fik muligheden for at prøve talentet af i Brøndby, en chance han greb ved at spille sig først på ynglingeholdet, for derefter at rykke op i A-truppen. I dag er Jonas Kamper en etableret superligaspiller, der for nylig rundede 100 1. holdskampe for Brøndby. Han er derfor et godt eksempel for andre talenter hos Nykøbing Falster Alliancen.

Spillerudvekslingen går også den anden vej, og her har det tidligere Brøndbytalent Joachim Berg bl.a. taget vejen for at spille for NFA, da talentet ikke helt rakte til en 1. holds plads i Brøndby.

Udover de ugentlige ture helt til Falster for at træne med de nye holdkammerater, benytter David Ousted sig fortsat af bl.a. motionsrummet på Brøndby Stadion. Han har derfor stadigvæk kontakten med de blå-gule holdkammerater, og planen er fortsat at han returnerer til A-truppen når lejemålet udløber.

20-årige David Ousted blev rykket op i Brøndbys A-trup tilbage i juli måned sidste år. Mens Casper Ankergren og Karim Zaza stod foran ham, blev det her i 2005 til en halvårlig lejeaftale med NFA, der altså har vist sig at være ganske succesfuld. NFA ligger i øjeblikket på 10. pladsen i Viasat Sport Division, med ni point ned til en nedrykningsplads. Holdet besejrede seneste topholdet SønderjyskE 2-1 på hjemmebane, med David Ousted på mål.

David Ousted under en træning hvor han spiller i marken sidste sommer

Målmandstalentet David Ousted spiller i øjeblikket på lejekontrakt med samarbejdsklubben Nykøbing Falster Alliancen, hvor han har gjort det godt på stregen.

Ekstra på brondby.com