Otte spillere i karantænefare

28.04.2005 10:45

Karantæner kan blive et problem i de afgørende SAS Ligakampe for Brøndby IF. Kotume er jo at flere og flere spillere samler strafpoint mod slutningen af en sæson, og pt. er Brøndby én af de klubber, der er hårdest ramt. Hele otte spillere skal vogte sig for en ny advarsel. De ligger alle lige på grænsen af det, der kan udløse en ufrivillig fridag.

Kim Daugaard, Johan Absalonsen, Casper Ankergren, Mads Jørgensen, Asbjørn Sennels og Dan Anton Johansen er alle i den situation, at en ny advarsel vil udløse en dag i straffeboksen, uanset hvor mange strafpoint det næste gule kort giver. Anfører Per Nielsen er kommet på 26 strafpoint. Dermed kan han blive spærret i én af de afgørende kampe, hvis han ser gult og får mindst fire strafpoint. Endelig skal også Johan Elmander passe på. Hvis han får seks point for en eventuel advarsel, skal han sidde en kamp over.

Brøndby er dog langt fra nogen pointsamler i SAS Ligaen. 175 strafpoint er det blevet til, mens eksempelvis Herfølge ligger på 301 point og FCK på 258.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Asbjørn Sennels med bolden på Brøndby Stadion

Asbjørn Sennels er blot en af otte Brøndbyspillere, der nærmer sig en ufrivillig karantænedag.