Martin Retov runder 100 kampe

20.04.2005 09:23

Hvis Martin Retov som ventet starter på Brøndby centrale midtbane i aftenenes pokalkamp mod FCK, vil det være midtbaneprofilens kamp nr. 100 i Brøndbytrøjen. Den tidligere Køge-spiller debuterede tilbage i oktober måned 2002, mod netop Køge på Brøndby Stadion, en kamp de blå-gule i øvrigt tabte 1-2.

- Jeg vidste godt jeg var deroppe af, men jeg var ikke lige klar over det bliver til 100 kampe mod netop F.C. København. Det er da stort og det er gået meget stærkt siden jeg skiftede fra Køge. Det var jo det jeg håbede på da jeg tog springet til Brøndby, så jeg er meget stolt. Der er kun én måde det kan fejres, og det er ved at spille os i finalen, slår Martin Retov fast inden pokalgyseren.

I sine hidtil 99 1. holdskampe har han scoret 7 gange i SAS Ligaen og en enkelt gang i Europa Cuppen. Endnu mangler han at komme på måltavlen i pokalturneringen, en statistik der kan brydes i aften i Parken. Og står det til Morten Wieghorts forudsigelser i BrøndbyTips, bliver det netop Martin Retov der scorer kampens første mål i aften.

Jonas Kamper rundende 100 kampe i det seneste opgør i Parken mod F.C. København, og begge spillere vil modtage blomster på søndag når Silkeborg gæster Brøndby Stadion i SAS Ligaen.

Tjek Martin Retovs spillerprofil.

Martin Retov fik en sejr i kamp nr. 99 i Brøndbytrøjen, hvor Viborg blev slået 2-0.

I aften kan Martin Retov runde kamp nr. 100 i Brøndbytrøjen og øverst på ønskelisten står en plads i pokalfinalen.