Laudrup: Fortsætter udviklingen

06.04.2005 21:54

- Kampen er langt hen ad vejen en gentagelse af lørdagens indsats, med den lille ubetydelige forskel at vi vandt, scorede mål og holdt modstanderen fra det samme.

Michael Laudrup er i godt humør efter aftenens pokalsejr over F.C. København, og begrunder sindstilstanden:

- Når man spiller som vi gør i dag, og vinder kampen, så kan man ikke bede om meget mere. Det skulle da lige være et par mål, smiler han. Vi får igen skabt en masse chancer, og holder modstanderen på en enkelt. Det er svært at være utilfreds med dén indsats, selvom vi naturligvis bør score et par mål mere.

Den tavse fløjte

- Hvis jeg skal ærgre mig over noget, må det være det store straffespark dommeren overser, da Ruben Bagger væltes i feltet kort før tid. 1-0 er en god sejr, men 2-0 havde været optimalt i dag, og vel også mere retvisende.

- Desværre får vi hverken straffe eller scoret på de store chancer vi, ud over scoringen, har til Elmander, Skoubo og Retov, men i dag gør det ikke så meget.

- Undervejs får vi et par flash backs til de forrige kampe, hvor vi også spiller godt og skaber chancer, uden at score, og på et tidspunkt tænker jeg, at det lige mangler at vi scorer selvmål, eller sådan noget, men de skaber ikke noget, så vi bliver aldrig rigtig urolige.

Forløsende mål og rygstød

- Målet er meget vigtigt for både Skoubo og holdet. Selvtillid betyder utroligt meget, og der er ingen tvivl om, at det var en lettelse for ham at den endelig går hans vej.

- Den han scorer på er jo meget sværere end den, han lige når at sparke over mål, så det var en vigtig succesoplevelse, der kan får stor betydning, både på kort og lang sigt.

- Sejren i dag er et godt rygstød før søndagens kamp. Ud over at vi scorer og vinder, holder vi igen modstanderen fra mere end en enkelt chance, og der er kun gået 2 mål ind på os i 4 kampe i foråret. Det giver en god tryghed, som igen betyder en masse.

- Vi må bare stadig huske på, at søndagens kamp er en helt ny opgave, og vi må arbejde videre med vores eget spil, så vi kan blive skarpere, og stadig fastholde den positive udvikling. Det bliver tæt, men vi glæder os, runder Michael Laudrup af.