Laudrup: Dejlig start på weekenden

16.04.2005 22:03

- Det var en dejlig sejr, og en sejr vi behøvede efter den start på foråret vi har givet os selv. Samtidig var det den eneste udebane jeg ikke har vundet på i min tid i klubben, så det var også fint for statistikken, smiler en glad cheftræner efter dagens sejr over Viborg FF.

- Det var nok ikke den største spillemæssige oplevelse, og ser man på alle de opgør vi har spillet herovre, var det nok den mindst seværdige. Viborg har et fantastisk skud på overliggeren i første halvleg og Alex Nørlund har også et forsøg der rammer træværket i anden, men ellers var det mest fysik.

- Vi skaber selv nogle chancer, og har vel i hvert fald en enkelt mere vi bør score på, men alt i alt er vi bare glade for en vigtig sejr på en bane, hvor det er meget svært at vinde.

- Viborg er nr 4 i tabellen, og ser man på vores egen situation, er det vist unødvendigt at fortælle om vigtigheden af denne kamp, smiler han.

Tilfældigt, eller?

Om udviklingen i kampen fortæller Laudrup:

- Vi starter godt, og får scoret et mål. Måske et lidt heldigt mål, men godt sat ind. Det opstår lidt efter en tilfældighed, men sådan noget opsøger man jo. Derefter bliver det en meget lige kamp på fysik, og de har to på træværket inden vi scorer i overtiden på en kontra. I dag scorer vi på chancerne, og det er vel hele forskellen, konstaterer han.

- Vi går over i en mere ren 4-4-2 for at få mere kontrol med midten, og til sidst sætter vi Wieghorst ned foran forsvaret, da vi ved, de vil smide en masse bolde frem i det område. Vi bliver lidt handicappede af, at Mads Jørgensen blev syg i nat, men vi har andre at rokere rundt med. Det lykkes jo heldigvis, og nu ser vi frem mod den næste kamp.

- Kvalitetsmæssigt leverer vi i dag en god intensiv fight, men det tekniske niveau var ikke det helt store. For vores vedkommende handler det bare kun om at vinde, og så kommer resten hen ad vejen. Vi vil jo allerhelst spille fodbold samtidig, kommer det afvæbnende.

God weekend

- Vi tager én kamp af gangen. I dag og i morgen nyder vi sejren, men allerede på mandag er fokus rettet mod semifinalen. Det er en helt anden kamp end den i dag, og vi har et udgangspunkt vi skal spille efter.

- Det er dejligt at kunne slappe af en søndag, for en gangs skyld, og være foran i tabellen efter en vigtig sejr på en svær bane. Jo, det er da en helt fin start på weekenden, runder cheftræneren af.