Kildentoft: Dejlig debut

16.04.2005 22:23

- Det var dejligt at få debut, der var knald på derinde, smiler Henrik Kildentoft efter sejren i Viborg. Den unge spiller blev kastet for løverne, da der var mest pres på i slutningen af kampen, men han slap god fra sin første optræden i SAS Ligaen.

- Jeg får at vide at jeg skal give lidt stabilitet derinde, men jeg skal jo ikke ændre så meget. Bare spille mit eget spil, og det gik fint nok. Det koster godt nok 250kr til bødekassen, at få debut, men det tager vi også med, sådan en dag som i dag, smiler det unge forsvarstalent efter kampen.

Thomas Kahlenberg

- Man kan godt sige, at vi er lidt heldige i dag, men det er fuldstændigt ligegyldigt nu. Det var fantastisk forløsende med den her sejr.

- Vi kæmper godt i dag, men styrer ikke kampen. Vi skaber dog chancerne, og får sparket bolden ind, og specielt dejligt er det da at score til 2-0 efter de spiller en del lange bolde frem i vores felt, smiler midtbaneteknikeren.

- Det er utroligt vigtigt for moralen det her, og det er sådan noget der skal til i mesterskabskampen, slår Thomas Kahlenberg fast.

Martin Retov

- Det er vigtigt det her, og det er en meget dejlig sejr. Man kan godt sige, at det sidste mål symboliserer kampen lidt, vi scorer på chancerne og har heldet lidt med os. Det kan dog ikke tage et gram af vores glæde over at vinde her i Viborg, smiler han.

- Det er lige hvad vi har brug for, nu ser vi kun fremad!