Første nederlag i otte måneder

04.04.2005 10:36

Kun to kampe var der til Brøndby IF ville have tangeret en Superligarekord, inden de blå-gule mødte FC Midtjylland i topkampen. Men FC Midtjyllands 1-0 sejr betyder, at Laudrups tropper forpasser chancen for at nå på klubbens egen rekord fra 1991 med 21 kampe i streg med point på kontoen.

Nederlaget var det første siden premieren 25. juli, hvor OB vandt på Vestegnen med 2-1. Desuden er det første gang siden 22. september, at Brøndby forlader hjemmebanen uden at score, men det var første gang nogensinde, FC Midtjylland formåede at holde Skoubo og kompagni fra at komme til fadet.

17.195 så de to hold spille lørdage eftermiddag, og det er et pænt stykke over sæsongennemsnittet, der lyder på 15.804 til de indtil videre 11 hjemmekampe. Lørdagens tilskuertal var det højeste nogensinde til en kamp mod FC Midtjylland. De seneste tre kampe i træk er alle spillet på Brøndby Stadion, og her har antallet af folk på lægterne hver gang ligget på godt 17.000. Kampen markerede samtidig den 40. hjemmekamp på stribe med femcifret tilskuertal. Senest der var under 10.000, var mod netop FC Midtjylland 22. september 2002.

Kampen lørdag så en Morten Wieghorst vende tilbage til Brøndbys SAS Ligamandskab for første gang i denne sæson. Faktisk har Wieghorst ikke optrådt på mandskabet i SAS Ligaen siden 13. maj 2004, hvor det blev til et nederlag på 0-1 i Parken i en meget afgørende kamp for sidste sæsons placering af guldet.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

 Daniel Agger i en luftduel

Daniel Agger og resten af Brøndbyholdet tabte for første gang siden sæsonpremieren i SAS Ligaen.