Forløsning og jubliæumssejr i Viborg

18.04.2005 09:37

Der var forløsning for hele Brøndby-holdet, da de blå-gule lørdag hentede forårets første sejr i Superligaen med en 2-0 gevinst i Viborg. Det var samtidig også Brøndbys første sejr i domkirkebyen siden 18. marts 2001, hvor det blev til en 3-1 sejr. De 2-0 over Viborg markerede desuden en rigtig jubilæumssejr for Brøndby IF, der nu har vundet 400 kampe i den bedste danske fodboldrække gennem tiden.

De to målscorere i Brøndbys vitale sejr kan med rette også ånde lettede op. Morten Skoubo scorede til 1-0 og lavede således sit første Superligamål siden 2-2 mod Esbjerg den 3. november. For Thomas Kahlenberg var målet til 2-0 det første siden 21. november, hvor han scorede to gange i 4-0 sejren over AGF.

Morten Skoubo jubler over årets første mål i SAS Ligaen

Morten Skoubo udstråler glæde og forløsning efter det første mål i 2-0 sejren ude mod Viborg.

Debut til sæsonens 25. spiller

I Viborg-kampen gav Laudrup og Faxe spilletid til Henrik Kildentoft, der dermed blev Brøndbys 25. benyttede spiller i denne sæson. Kildentoft fik de sidste ni minutter på banen og er den anvendte spiller, der har fået mindst spilletid. Mest spilletid har målmand Casper Ankergren fået. Han har således stået på mål i samtlige kampe fra start til slut - dvs. 2.070 minutter.

Og så blev det til ny stadionrekord, da Brøndby igen kom på tavlen i Superligaen. 9.215 så på, og det er 552 flere end 1. juni 2003, hvor den gamle rekord blev sat i en 1-1 kamp også netop Brøndby. Dengang var der 8.663 tilskuere.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Henrik Kildentoft kaster indkast

Henrik Kildentoft kom på banen i 2. halvleg og fik dermed sin liga-debut i Brøndbytrøjen.