Faxe: Spilleglæden og viljen i top

01.04.2005 15:10

Trænerteamet Michael Laudrup og John "Faxe" Jensen har haft masser at glæde sig over i de seneste dage, inden holdet i morgen spiller topkamp mod FC Midtjylland. Under gårsdagens træning deltog hele 22 kampklare under træningen.

- Det er første gang i meget lang tid, vi har haft så mange kampklare spillere til træning. Det har ikke været i 2005, og jeg er lidt i tvivl om vi overhovedet havde det i 2004. Det er et kæmpe plus for os, og det gavner hele holdet. Det skærper konkurrencen til træning, med øget intensitet. Der er flere spillere der kæmper om en plads på holdet. Det er meget positivt for os, forklarer John "Faxe" Jensen inden lørdagens topbrag.

Efter uafgjorte kampe mod AaB og Esbjerg, står der sejr øverst på dagsordenen mod FC Midtjylland. Det er der blevet snakket meget om i spillertruppen i ugens løb, og trænerteamet har flere grunde til at tro på en sejr.

- Jeg tror vi kommer til at se nogle meget sultne spillere løbe på banen i morgen. Som jeg fornemmer det vil de være ekstra tændte og opsatte på at få den første sejr i SAS Ligaen. Viljen, spillernes motivation og spilleglæden tror jeg gør forskellen i morgen, og derfor tror og håber jeg på en sejr, forklarer "Faxe" og fortsætter.

- Der snakkes meget om stillingen i toppen og at vi endnu ikke har vundet i år. Vi har dog udbygget forspringet i toppen. Vi kigger ned i tabellen og der kigger vi kun på det hold der ligger nr. 2. Vinder vi i morgen øger vi afstanden. Er det i næste weekend et andet hold der ligger nr. 2, kigger vi på dem - sværere er det ikke, slår han fast.

- Udover tre point handler det også om det mentale. Det er klart vi får mere overskud mentalt hvis vi vinder, hvilket vil lægge et pres på forfølgerne der spiller søndag. Vi vil få et psykologisk overtag, og det vil kun styrke os yderligere. Det er en vigtig kamp og med 22 kampklare spillere glæder vi os meget, slutter "Faxe".

Brøndby har ikke tabt de seneste 19 kampe i SAS Ligaen og vandt sæsonens første indbyrdes opgør mod FC Midtjylland med 2-1 på Brøndby Stadion. Topopgøret spilles i morgen kl. 15.00.

Morten Skoubo i en luftduel mod FC Midtjylland tidligere på sæsonen

Assistenttræner John "Faxe" Jensen glæder sig over at trænerne har rådet over hele 22 kampklare spillere siden torsdag.