Faxe: Noget at bygge videre på

05.04.2005 13:22

- Stemningen har faktisk været god og optimistisk, indleder John "Faxe" Jensen på spørgsmålet om den aktuelle stemning i truppen efter 0-1 nederlaget i topkampen mod FC Midtjylland i lørdags.

- Godt nok tabte vi for første gang i lang i ligaen, men vi trænere var godt tilfredse med spillet, som i den første time var rigtig godt. Med de mange chancer vi tilspillede os, kan vi godt nok ikke være tilfredse med ikke at score, og det var hamrende ærgerligt og irriterende at vi selv smed sejren på en dum fejl.

- I truppen er vi så blevet enige om at det kommer til at gå ud over F.C. København i de kommende to kampe, og vi er glade for den kamp kommer allerede nu., slår assistenttræneren fast og fortsætter.

- Efter Michael og jeg har set kampen igen på video, er vi kommet frem til vi producerede 8-10 store målchancer, men kun to af dem var inden for målrammen. FC Midtjylland kom faktisk ikke frem til nogen, udover den vi forærede dem. Det er selvfølgelig ikke godt nok vi ikke scorer, og det har vi talt meget om efterfølgende.

Både mandag og tirsdag har træningen været forholdsvis let, og størstedelen af tiden er gået med at træne afslutninger på kassen. Flere spillere har ekstratrænet og afslutningerne har naturlig nok været det helt store tema på træningsbanen.

- Vi har arbejdet yderligere med det. Spillerne har skærpet koncentrationen i de afgørende situationer og det skulle gerne betyde, at vi bliver mere skarpe på de målchancer vi tilspiller os i kampene, forklarer "Faxe" og lægger ikke skjul på at der har været forbedringer at spore.

Thomas Kahlenberg trykker af fra distancen mod FC Midtjylland

Thomas Kahlenberg var en af de spillere, der kom frem til en afslutning indenfor målrammen.

Ingen grund til bekymring

Onsdag aften kl. 18:00 sparkes det første semifinaleopgør så i gang. Mens F.C. København kommer med tre sejre på stribe, har Brøndby fortsat den første sejr til gode i SAS Ligaen. Holdet har tilmed ikke scoret i 2 kampe, siden anfører Per Nielsen udlignede mod AaB. SAS Liga kampene kan dog ikke bruges til noget når det gælder pokalfodbold.

- Kampen i morgen er kun 1. halvleg samlet. Det er altid vigtigt at holde nullet, og uanset hvordan det går, tror jeg først det bliver afgjort i 2. halvleg. Det er altid lige og jævnbyrdige kampe vi spiller, og vi går efter at sikre os et godt udgangspunkt inden kampen i Parken, fortæller han og uddyber med optimisme i stemmen.

- Alle har en god fornemmelse. Michael og jeg har været tilfredse med indstillingen og fighten i de første to kampe, og i den 3. kamp var vi derudover også meget tilfredse med spillet. Havde vi tabt 0-1 efter en dårlig kamp, havde det været meget værre. Nu har vi virkelig noget at bygge videre på, og hvis vi undgår at lave fejl og samtidig finder skarpheden foran kassen, er der ingen grund til bekymring. Når vi kan spille så godt mod nr. 2 i SAS Ligaen, lover det alligevel godt for de kommende kampe, slutter John "Faxe" Jensen i denne omgang.