Får Elmander hul på bylden?

14.04.2005 08:45

Trods flere stærke præstationer i foråret er det endnu ikke lykkedes for Johan Elmander at få sendt bolden i nettet i SAS Ligaen. Elmander har ellers haft masser af gode tilbud, men det sidste har lige manglet ligesom i Parken i søndags, hvor svenskeren kunne have givet topkampen et helt andet forløb, hvis han havde haft held med at reducere til 1-2 mod F.C. København.

Elmander

Elmander har scoret til 1-0 mod Viborg.

Men måske er der forløsning forude for Elmander, når Brøndby gæster Viborg Stadion på lørdag. For netop Viborg var nemlig modstanderen, da svenskeren efter 10 målløse SAS Liga-kampe fik hul på bylden og kom på måltavlen for de blå-gule. Elmander sørgede med sin scoring for, at Brøndby vandt topkampen mod Viborg 6. november med 1-0.

Dermed blev han den niende spiller i den nuværende Brøndbytrup, der har prøvet at score mod Viborg - som Brøndbyspiller altså. Kun Mads Jørgensen og Ruben Bagger har dog prøvet at score flere end én gang mod de grønblusede midtjyder. De seneste ni mål mod Viborg er rent faktisk scoret af ni forskellige målscorere. For de seneste seks spilleres vedkommende har det været deres første mål mod Viborg.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk
og Elbech & Thomsen