Elmander: Jeg er ikke urolig

25.04.2005 11:51

- Vi spiller en god kamp, men mangler målene. I første halvleg spiller vi hurtig angrebsfodbold med 1-2 berøringer og direkte spil. Desværre formår vi ikke at score, for netter vi først en enkelt gang scorer vi jo 5-6 mål i dag.

Johan Elmander var godt tilfreds med spillet mod Silkeborg, men forbandet over de manglende mål.

- Jamen det er da møg-irriterende. Vi spiller os igen frem til chancerne, men er ikke skarpe nok, og selv de 3-4 afslutninger vi har, som normalt går ind, redder deres målmand. 2 af dem er helt fantastiske redninger, og så har vi også et par skud på stolperne. Men vi scorer ikke, og det er det det handler om.

Elmander slår lidt ud med armene, men ligner ikke en mand, der har tænkt sig at lægge sig ned.

- Nej, slet ikke! Vi ryster ikke i bukserne over FCK, og jeg er ikke urolig. Vi skal være mere direkte på den sidste tredjedel af banen, hvor vi måske nipser lidt i et par situationer i dag, men vi spiller godt.

- Vi har mødt en del modgang her i foråret, men vi har alligevel formået at holde fast i vort spil. Sammenholdet bliver styrket af det her, og jeg når vi først får prikket dem ind vender det omgående. Det skal ske på lørdag, slår angriberen fast, og ligner en mand der mener det.

Daniel Agger i duel med Thomas Røll fra Silkeborg

Spillet var rigtig godt og forsvaret spillede en flot kamp.