Elmander: Gummiben aldrig et tema

07.04.2005 09:10

- Vi arbejder stenhårdt i 90 minutter, og bliver ved selvom vi ikke får scoret. Sådan er det med dette hold, og derfor har der heller aldrig været gummi-ben, eller noget der ligner. Vi tror på os selv, og med målet i dag bliver vi bare farligere.

Kampens spiller, Johan Elmander, er som sædvanlig ét stort smil, og taler meget gerne om dagens indsats.

- Jeg synes vi har det hele i dag. Vores udgangspunkt er mere direkte, og der går tid før FCK får indstillet sig på vores spil. Alligevel fortsætter vi med at presse på, og får masser af bolde bag deres forsvar, som giver afslutninger og farlige situationer.

- Jeg selv er i rigtig god form i øjeblikket, og sådan er det med de fleste. I dag er jo egentlig bare en fortsættelse af kampen mod FCM, hvor vi også styrer begivenhederne fra start til slut, men selvfølgelig er forskellen, at vi scorer mål. Mål er altid vigtige, men specielt efter vores start på sæsonen, giver det et ekstra kick, at vi får sat den ind. Og så var det fedt, at det var Morten der fik gang i scoringen, stor-smiler Elmander .

- Søndag bliver en ny kamp. Jeg tror vi overraskede FCK en lille smule i dag, med en mere ren 4-4-2 opstilling, men mon ikke vi har mere i posen til weekenden? Jeg tror der er nye ting i vente til dem, for vi er i kanonform og vi ryster ikke på hånden nu, griner han.

- Og så er det i øvrigt min tur, tror jeg, når han lige at få sagt på vej tilbage til omklædningsrummet.

Tjek hele mediainterviewet med Elmander her.

Johan Elmander holder Skoubo oppe efter den flotte scoring

Morten Skoubo fik hul på målscoringen, og Elmander håber nu det er hans tur.

Ekstra på brondby.com