Ankergren: Klar til næste opgave

21.04.2005 10:59

- Jeg har da en del at lave til sidst, hvor de begynder at losse en masse bolde op i feltet, men vi forsvarer os fint, og spiller klart bedst i dag. Overordnet set burde vi have vundet større samlet, for de var heldige i den første kamp, at vi ikke scorer 2-3 mål mere, og i dag gør vi jo sådan set bare arbejdet færdigt, fortalte Casper Ankergren efter kampen til brondby.com.

Den stærke keeper vil helst ikke kommentere på dommeren, men fortæller om situationen der giver gult kort.

- De scorer og jeg tager fat i bolden. Pludselig står der jo 10 mand og hiver og flår i mig, og jeg bliver skubbet frem og tilbage. At det er mig, der får kort kan jeg kun undre mig over, men han mente vel at det drejede sig mere om at få spillet i gang, end alt det andet der sker i den situation.

- Det gider jeg dog ikke tænke mere over, vi er videre, og det er fuldt fortjent. Nu er vi klar til næste opgave, og sådan går det de næste 11 kampe, smiler målmanden, der endnu en gang stod en god kamp med flere vigtige indgreb.

Casper Ankergren parerer her et hovedstødsforsøg over mål

Casper Ankergren havde mange redninger i kampen og han beviste påny sit værd på stregen.

Kamper skylder Daugaard

- Vi vil altid vinde det hele i Brøndby IF, og derfor er resultatet i dag dejligt, men også nødvendigt. Vi spiller en god kamp og har godt styr over dem i lange perioder. Første halvleg var rigtig god, og i anden halvleg gør vi hvad vi skal, fortalte Jonas Kamper

- Jeg ved godt at jeg skylder Kim Daugaard en kasse på det flotte oplæg han serverer for mig, men den må jeg jo betale tilbage i finalen, griner han afværgende.

Daniel Agger i aktion med bolden

Daniel Agger spillede en rigtig god kamp i midterforsvaret med Per Nielsen, og med fair midler havde de godt styr på FCK's angribere.