Usædvanligt målløse

29.03.2004 00:00

Det hører bestemt ikke til hverdagen, at Brøndby ikke scorer i SAS Ligaen i to kampe i træk. Men det er sket her i foråret. 0-1 endte kampen mod OB sidste lørdag i Odense, og søndag aften blev det så 0-0 i Farum. Og det er ganske usædvanligt for Brøndby at være så målløse.

Faktisk skal man næsten 10 år tilbage i tiden for at finde to på hinanden følgende SAS Ligakampe uden Brøndby-mål. Senest det skete var helt tilbage i foråret 1994, hvor OB også var den ene af modstander. 15. maj 1994 endte opgøret mellem de to klubber med 0-0, og runden efter tog Brøndby så til Jylland for at møde de senere danske mestre fra Silkeborg.

Selvom Peter Foldgast kom på banen i 2. halvleg, måtte Brøndbyspillerne for 2. kamp i træk gå målløse fra banen.

SIF'erne var helt suveræne på hjemmebane i det forår. Kampen mod Brøndby d. 23. maj 1994 var det midterste af fem opgør i træk, hvor der slet ikke gik mål ind på Silkeborg Stadion. Kampen mod Brøndby endte med 1-0 på mål af Søren Frederiksen. Herudover slog Silkeborg FC København med 5-0, AaB med 2-0 samt OB og AGF med hver 1-0.

Der skulle altså gå helt fra maj 1994 til marts 2004, før Brøndby atter skulle opleve at gå fra banen uden at score i to SAS Liga kampe i streg.


Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk
og Elbech, Thomsen og Hvid.

Heller ikke Jonas Kamper fik tilspillet sig store målchancer.

Ekstra på brondby.com