Træning på Camp Nou

02.03.2004 00:00

Kl. 17:15 satte de første Brøndbystøvler deres aftryk i græsset på Camp Nou, og de blev hurtigt efterfulgt af den øvrige Brøndbytrup som dermed indledte de afsluttende foreberedelser forud for morgendagens returopgør mod FC Barcelona i UEFA Cup'ens 3. runde.

Ganske efter planen varede det dog et stykke tid inden spillerne kunne indlede selve træningen. Den samlede danske og spanske verdenspresse skulle således lige have deres solointerview med cheftræneren og udvalgte spillere på blokken, i kassen eller på båndet.

I gang kom træningen dog; først lidt opvarmning med bold, herefter lidt løbetræning, og efter et taktikmøde på midten af Camp Nou begyndte trænerstaben og spillerne at øve de løbe- og spilmønstre der forhåbentlig skal fælde Ronaldinho & co. i morgen.

En koncentreret Andreas Jakobsson ankommer til Camp Nou.

Den lokale presse venter mellem 35.000 og 40.000 tilskuere i morgen, men mon ikke Laudrup-effekten lokker flere på stadion.

Johan Absalonsen fik debut da katalanerne gæstede Brøndby Stadion. I morgen venter der den unge Brøndbyspiller endnu en stor opgave.

Den spanske presse kender allerede Thomas Kahlenberg som nøglespiller på Brøndbyholdet, og den rolle kommer landsholdsspilleren uden tvivl også til at udfylde i morgen.

Skulderskadede Peter Foldgast er så småt begyndt at deltage i træningen.

Taktikken er lagt. Nu skal den 'blot' føres ud i livet.

Ekstra på brondby.com