Tjek det nye kampprogram

12.03.2004 00:00

På søndag sparkes SAS Ligaen i gang igen på Brøndby Stadion, når Esbjerg kommer på besøg til et vaskeægte topbrag. Laudrups drenge kan med en sejr over Esbjerg, der er tre point efter i tabellen, sætte kurs mod klubbens 10. danske mesterskab.

På banen vil du søndag få nogle af Danmarks bedste fodboldspillere at se, og til at matche aktørerne på banen og de flotte rammer supporterne skaber, lancerer Brøndby IF et helt nyt kampprogram med nyt flot design. Kampprogrammet, der designmæssigt fik sin debut til UEFA Cup kampen mod FC Barcelona, byder på interessante interviews, stillinger, kommentarer, masser af statistik og meget mere.

Stort interview med stortalenter

Som et fast element i kampprogrammet vil der til hver kamp være et stort interview med en Brøndbyspiller. Denne gang er valget faldet på de unge stortalenter Johan Absalonsen og er Lorentzen, der begge er nye i A-truppen. De giver her deres bud på deres egne roller i forårets jagt på det 10. danske mesterskab.

Johan: - Jeg tror Michael og John vil bygge os op stille og roligt med en tilvænningsperiode, så vi kan få en masse selvtillid. Der er ingen idé i at smide to 18-årige ind som de store frelsere, for det er der overhovedet ikke behov for. Vi skal kæmpe vores chance, og hvis vi kan få lidt spilletid i foråret, vil det være perfekt. Jeg håber selv, jeg får min debut i SAS Ligaen i foråret, og hvis det går rigtig godt, kan jeg måske komme op på fem kampe i foråret.

er: - Vi er her primært for at lære i starten. Jeg vil selv sige at det vil tage et halvt til et helt år at vænne sig til tempoet osv., men hvis det bliver til spilletid før det, er det da perfekt, siger de to stortalenter blandt andet i det store interview i kampprogrammet.

I interviewet i kampprogrammet fortæller de 18-årige stortalenter er Lorentzen og Johan Absalonsen også hvordan opstarten har været som nye spillere i A-truppen. Derudover fortæller deom drømme, ambitioner og hvordan det store pres fra omverdenen har påvirket dem.

Interview med Tommy Bechmann

En af Esbjergs helt store profiler er angriberen Tommy Bechmann, der i efterårssæsonen scorede 14 mål i SAS Ligaen. Den unge angriber forudser et hårdt forår, hvor han tror Esbjerg bliver de stærkeste konkurrenter til Laudrups drenge.

- Jeg håber ikke, at der bliver den store forskel mellem Esbjerg i efteråret og Esbjerg i foråret. Vi har vores kvaliteter. Vi ved, hvad vi kan, og vi ved, hvad vi ikke er så gode til. Der er ikke sket de store revolutioner. Det gik jo ganske godt i efteråret, så der er ikke den store grund til at lægge om.Jeg forventer, at vi kommer til at ligge blandt de 3 første hele tiden, og at vi bliver Brøndbys nærmeste konkurrenter til guldet, fortæller Tommy Bechmann blandt andet i interviewet, som du kan læse i sinfulde længdei kampprogrammet.

Det får du i kampprogrammet

  • Holdopstillinger, kampens dommere ogdagens maskot
  • Interview med Johan Absalonsen og er Lorentzen
  • Interview med Esbjergs Tommy Bechmann
  • Velkomst ved Per Bjerregaard
  • Optakt med statistik, stillinger og tidligere forårspremierer
  • Quiz og 'Vidste du at'
  • Komplet oversigt over alle kampe i SAS Ligaen
  • Detaljeret statistik af alle Brøndby IFs spillede kampe i SAS Ligaen i 2003/04
  • Den skæve vinkel, ved Kasket Karl
  • Brøndby IFs nye holdbillede for foråret 2004
  • Oversigt over Brøndby IFs A-trup med billeder og facts

Du kan købe kampprogrammet på Brøndby Stadion for 20 kr.