Tilskuere, lækkert spil og sejr!

13.03.2004 00:00

Dagen før top-braget på Brøndby Stadion er optimismen stor i den blå-gule lejr. Både anfører og træner har på brondby.com givet udtryk for, at der er rigtig god stemning i truppen, og det er ikke kun inde for murene man glæder sig.

Ifølge den seneste afstemning er der nemlig store forventninger til søndagens kamp. Hele 72% af alle forventer, at morgendagen byder på masser af tilskuere, lækkert spil og ikke mindst: Sejr til Brøndby IF?s tophold!

Der er mange der ser frem til i morgen. Også uden for banen.

I alt tror 82% af læserne på hjemmesejr og 10% tager ikke stilling, men mener at der er lagt op til en tæt og spændende kamp. Holder vejrudsigten for i morgen skal der nok komme mange tilskuere, og da det gode spil stort set er en garanti på Brøndby Stadion, er der under alle omstændigheder lagt op til en oplevelse af de større, når rækkens nummer 2 fra Esbjerg kommer forbi.

Landsholdsspillere

Der er lagt op til et spændende forår med guldjagt, forsvar af pokaltriumfen og en masse landskampe til mange af Brøndby IF?s spillere. Til sommer er der EM, men hvor mange Brøndbyspillere kan vi forvente at se på skærmen til den tid?

Kahlenberg har fået sin debut, men kommer han med?

Klik dig ind på afstemninger og fortæl os hvad du tror.