Sennels: Tak for opbakningen

22.03.2004 00:00

Af de 14.412 tilskuere der var mødt op til lørdagens topbrag på Odense Stadion, var ca. 2000 af dem klædt i gult og blåt, og de leverede en flot præstation i 1-0 nederlaget til OB. Trods regn og blæst var opbakningen fra fansene imponerende, og specielt en spiller fik stor støtte fra lægterne.

- Jeg er virkelig glad for al den opbakning jeg har fået på det seneste. Jeg har i ugens løb modtaget mange e-mails, vin og blomster, og det er siger jeg mange tak for. Det har været dejligt at mærke den store støtte fra mange af fansene, og specielt i lørdags, var der meget flot opbakning til mig og hele holdet, fortæller Asbjørn Sennels til brondby.com og fortsætter.

- Det er bare ærgerligt og irriterende at vi ikke fik point med hjem fra Odense, for vi spillede godt. Der skal ikke herske tvivl om, at det er lige netop den støtte fra fansene, der kan få os på rette spor igen. Vi skal tage det positive med fra kampen i lørdags, så vi kan få nogle point på kontoen, slutter Asbjørn Sennels der ser frem til de kommende kampe i foråret.

Asbjørn Sennels er glad for den massive opbakning han har fået af fansene, og glæder sig nu til at koncentrere sig 100 % om forårets opgaver.

Ekstra på brondby.com