Sejr i sidste test

09.03.2004 00:00

Laudrups drenge fik en optimal generalprøve forud for søndagens SAS Liga-premiere mod mesterskabskandidaterne fra Esbjerg. Norske Vålerenga blev besejret 3-0 på mål af Karsten Johansen, Martin Retov og er Lorentzen.

Brøndby IF var dominerende fra start til slut mod en modstander, der reelt set ikke lignede et hold der just har spillet lige op med Newcastle i UEFA Cuppen. Laudrups drenge satte allerede fra dommerens første fløjt pres på Vålerenga, der forgæves jagtede bolden. Flot samspil mellem Kim Daugaard, Martin Retov og Thomas Kahlenberg på midtbanen holdt maskinen kørende, og angrebsspillet sprudlede til stor fornøjelse for de omkring 300 fremmødte.

Thomas Kahlenberg var dominerende på den offensive midtbane.

Flot angrebsspil krydret med flot mål

Karsten Johansen spillede en fin kamp, og i det 25. minut satte han punktum efter et meget flot angreb. Efter flere spilstationer havnede bolden hos en veloplagt Jonas Kamper på højrekanten, der fandt en fremstormende Karsten Johansen ved første stolpe. Johansen satte panden på det hårde indlæg, og via overlæggeren røg bolden i mål.

Martin Retov scorede til 2-0.

I første halvleg blev det til flere store muligheder. Et hovedstød af Mattias Jonson blev reddet på målstregen, et langskud fra Karsten Johansen blev pareret op på overlæggeren, Jonson skød fra en fri position i ventre side lige over mål, og Kahlenberg havde en friløber efter fornemt et-to spil med Karsten, mendet blev ikke til fleremål i de første 45 minutter.

Spillerne kunne gå til pause med store smil på læben efter den flotte første halvleg.

Lynscoring efter pausen

Anden halvleg var blot et par minutter gammel, da flot presspil af Karsten og Kahlenberg resulterede i en kontrachance til de blå-gule. Efter lidt sammenspil spillede Kahlenberg bolden til Retov der kom løbende bagfra, og Retov sparkede resolut bolden ind langs jorden.

Anden halvleg var næsten spil til et mål, omend Vålerenga kom til enkelte afslutninger i den anden ende, og Laudrups drenge leverede både flot og effektivt angrebsspil, mens defensiven var pålidelig.

Mattias Jonson ofrer sig selv.

Fantastisk scoring af Lorentzen

Målet til 3-0 var en ren perle. Efter et langt og gennemspillet angreb spillede Retov bolden i dybden helt ude i venste side, hvor en velspillede Asbjørn Sennels kom stormende. Efter en flot første berøring, sendte han bolden skråt tilbage i feltet, hvor indskiftede er Lorentzen helflugtede bolden ind i det nærmeste målhjørne. En meget flot scoring der lukkede dagens træningskamp. Den sidste test blev vundet suverænt med 3-0, og dagens præstation lover utrolig godt for forårets opgaver i SAS Ligaen.