Per: Vi kommer i gang!

29.03.2004 00:00

- Jeg kan ikke være tilfreds efter sådan en kamp. Vi har sat os selv i en situation hvor 3 point er nødvendige, og det får vi ikke, selvom vi har chancerne til en stor sejr. Vi leverer absolut en god fight, men mangler desværre den sidste gnist.

Per Nielsen står med en flaske champagne som det tydelige tegn på hans egen solide indsats, og kåringen som kampens bedste spiller, men han ligner ikke en mand, der skal hjem og nyde de gyldne dråber. Endnu.

- Det positive er, at vi holder nullet igen. Det gjorde vi også i Valby, og i dag holder vi faktisk FCN fra reelle chancer. Når det er sagt er det åbenlyst at vi skal hjem og arbejde lidt med skarpheden oppe foran, konstaterer Brøndbys anfører.

- Vi har fortjent at vinde hvis man ser på chancefordelingen, men vi må også erkende at det ikke var godt nok, og vi kan ikke bruge det til noget. Jeg vil godt rose Thomas Hansen for en god indsats, og i det hele taget står defensiven godt i dag.

- Vi skal bare til at have nogle sejre, ellers kan det andet være lige meget. Det ér svært at spille på banerne lige nu, og vi må heller ikke spille naivt for at få det til at se flot ud. Vi skal vise at vi kan fighte, og dét gør holdet i dag. Det primære er bare stadig at få point på tavlen!

Vi ved vi kan

Per Nielsen er ikke i tvivl om, at spillet nok skal komme så snart der er lidt medvind i afslutningerne.

- Vi ved jo at vi kan spille fodbold, og vi ved vi kan spille på et meget højere niveau. Det kommer med målene, men det er da snart ved at være tid, erkender han.

- Både Mattias og Kalle ved jo normalt hvor målet står, og der er ingen der brænder med vilje. Derfor må vi bare se at komme videre og bygge på, at vi får et point på udebane, holder nullet og kæmper til sidste fløjt.

- Det er stolpe-ud lige nu, men det bliver det ikke ved med at være. Nu har vi en hjemmekamp på lørdag, og jeg er overbevist om, at vi vil bevise hvad vi kan. Det må Herfølge så leve med, lover Per Nielsen, der forhåbentlig kan se frem til, at have Andreas Jakobsson tilbage ved sin side allerede på lørdag.

Ekstra på brondby.com