Laudrup: Vigtig sejr

24.03.2004 00:00

- Det er en rigtig dejlig sejr, selvom det ?kun? var en pokalkamp. Vi er forsvarende mestre i denne turnering, og vi vil meget gerne vinde den igen, kommenterede en glad og lettet Michael Laudrup efter aftenens sikre sejr over BK Frem i DONG Cup?ens 1/8-finale.

- Specielt når man tager banens beskaffenhed i betragtning, synes jeg vi spiller en god første halvleg. Vi kommer hurtigt foran, og så er der ro på nerverne, hvilket gør at vi kan spille sejren hjem allerede i den første halve time.

- I anden halvleg leverede spillerne et stykke professionelt arbejde, og holdt godt i bolden på en meget tung og svær bane. Det var faktisk noget af det jeg var mest betænkelig ved inden kampen; at der skulle opstå nogle tilfældige chancer på den tunge bane, men vi holdt dem stort set fra fadet.

- Resultatet er vigtigt i vores situation, for godt nok rejser vi os spillemæssigt mod OB, men ingen ville jo kunne bruge en flot kamp og et nederlag til noget i dag. I en pokalkamp er det derudover alt eller intet, men alligevel vil jeg god hæfte mig ved, at vi får spillet fodbold i de første 45 minutter.

- Et nederlag i dag ville have gjort det svært at komme i gang i ligaen, men nu har vi en sejr og god selvtillid til søndagens vigtige opgør i Farum.

God selvtillid i truppen

Det er ikke kun i dagen kamp, Laudrup kan mærke den stigende selvtillid i truppen:

- Vi har alle kunne mærke det mandag og tirsdag. Trods nederlaget i Odense har stemningen været utrolig god til træning, og man har kunne mærke at spillerne tror på at vi nu er på vej. Det er vigtigt for et hold som vores, hvor vi skal spille fodbold og tro på det vi gør.

- Vi skal selvfølgelig også fighte og være aggressive i kampene, men vi har ikke holdet til de lange bolde og efterfølgende boldfight. Vi skal spille som i anden halvleg af OB kampen og første halvleg i dag, og det er vi heldigvis kommet i gang med nu.

Endelig, Dan

Om Dan Anton Johansens flotte mål sagde cheftræneren:

- Det er på tide han scorer, smiler han. Han har prøvet nogle gange efter hånden, og så er det selvfølgelig rart at det endelig lykkes.

- Nu er der 4 dage til næste kamp, som er mindst lige så vigtig som denne. Spillerne ved at det er nu det gælder, og det er nu vi skal i gang i ligaen. På den baggrund er aftenens sejr også vigtig, slutter Michael Laudrup af.

Ekstra på brondby.com