Laudrup: Vi skal score!

28.03.2004 00:00

- Ærgerligt resultat, for med de andre resultater i dagens runde kunne vi jo have sat os på førstepladsen igen. Vi har chancerne til en komfortabel sejr, men når man ikke scorer er det retfærdigt nok, at man ikke vinder. Michael Laudrup er ikke helt tilfreds med dagens indsats, selvom det blev til et point på udebane.

- Nej, vi har jo 4-5 100%-chancer, som vi bør score på. Vi har det svært med pasningsspillet i dag, men det er jo sådan set lige meget, når chancerne byder sig, og det gjorde de i dag. Den skal bare ind, og det kom den ikke.

- Alt i alt er det en OK weekend, trods alt. Vi får det ene point, og det var der andre, der ikke gjorde. Det har OB så udnyttet, og er kommet tættere på, men vi er stadig kun ét point fra førstepladsen.

Ny opstilling - igen

Igen var Laudrup tvunget til ændringer i startopstillingen, men det tillægger han ikke den store betydning.

- Andreas og Morten er naturligvis to vigtige spiller, men det er jo ikke dem, der skulle have sparket boldene ind i dag. Det ser ud som om, at Andreas er med igen i næste uge, men jeg ved ikke om han havde gjort den store forskel i dag. Thomas Hansen spiller jo en god kamp i forsvaret.

- Jeg tager Karsten ud og sætter Foldgast ind, fordi vi skifter til 4-4-2. Vi prøvede med pasningsspillet, men det gik ikke rigtig, og så valgte vi at sætte mere tyngde helt foran, hvor vi ville slå boldene ned bag deres forsvar. Det lykkedes faktisk meget godt, for vi kom jo til chancerne i anden halvleg.

Åben mesterskabskamp

- Nu skal vi til at vinde nogle kampe, for med 0-0 bliver det jo svært at blive mester, griner han lakonisk.

- Det er en helt åben topstrid nu, og der er mange indbyrdes opgør mellem de øverste hold i de sidste 10 runder. Vi må nok vente til de sidste par runder, før mesterskabet kan afgøres, men med 1 point fra førstepladsen ser det ikke så skidt ud, slutter Michael Laudrup af.

Der er nu kun 4 point mellem nummer 1 og nummer 4. På lørdag har Brøndby IF endnu en mulighed for at sætte sig på førstepladsen, og mon ikke det snart er tid til en stolpe-ind-oplevelse?

Ekstra på brondby.com