Laudrup: Vi skal holde fast

27.03.2004 00:00

- Det er vigtigt at følge op på onsdagens indsats, hvor vi i første halvleg fortsatte hvor vi slap i anden halvleg af kampen i Odense. Vi har talt om et vendepunkt nogle gange, men resultatmæssigt kom det i Valby, og det skal vi overføre til ligaen, hvor vi skal have point på kontoen, fortæller Michael Laudrup forud for søndagens vigtige opgør i Farum.

- Vi skal nok regne med at det bliver en svær bane, men vi det klarede vi egentlig meget fint i Valby, så det anser jeg ikke som et stort problem. Stemningen i truppen var allerede god før torsdagens kamp, men det er klart at sejren alligevel gav lidt ekstra.

- Når man har tabt nogle kampe bliver det lidt sværere at hive sig op psykologisk efter endnu et nederlag, så på den måde var sejren også vigtig, fortæller han.

Defensive spekulationer

Der er dog ikke kun positive nyheder fra lejren.

- Vi har en lidt ærgerlig skadessituation. Egentlig er vi godt på vej efter de mange skader i starten, men efter kampen mod Frem er Andreas meget tvivlsom i morgen. Det samme er Morten Wieghorst, og med Auri definitivt ude har vi nogle spekulationer omkring midterforsvaret.

- Heldigvis er det sådan, at når det går godt er det nemmere at sætte nye folk ind, det er sværere i modgang. Vi tager Thomas Hansen med i truppen, men hvordan vi stiller op har vi ikke helt afgjort endnu. Det er jeg nu ikke urolig for, og oplægget ændrer vi ikke på.

- Det handler om at spille vort spil, være aggressive og holde styr på midtbanen. Vi skal gerne fra start som mod Frem, selvom vi selvfølgelig ikke skal regne med at komme foran efter 2 minutter. Chancer skal vi nok spille os til, kommer det med overbevisning i stemmen.

Hurtige modstandere

FC Nordsjælland har nok taget navneforandring, men styrkerne er de samme som i sidste sæson, og selvom resultaterne ikke har modsvaret ambitionerne, er det et hold der vil frem ad banen der venter i Farum.

- FCN?s varemærke er stadig omstillingsspillet, hvor de meget hurtigt har 4-5 mand med fremme. Tommy Olsen, Fredgaard, Eggerts og David Rasmussen er nogle af dem, vi ved vil komme, så det gælder om at undgå dumme boldtab. Det gør det egentlig altid, men specielt mod et hold som FCN må man være påpasselig.

- Det er klart at de vil være opsatte til kampen, når vi kommer på besøg. Udover at det er os de møder, kan FCN pludselig mærke Frems ånde i nakken, så de skal til at have point. Jeg tror de ser de direkte opgør med klubberne omkring sig som vigtigere, men vi får ikke noget foræret.

Dejligt sted at spille

Farum Park lægger græs til, og det er Laudrup ikke specielt utilfreds med.

- Banen kunne godt være meget bedre, men derudover er det et lækkert og hyggeligt stadion at besøge. Tingene fungerer deroppe, og som regel føles det næsten som på hjemmebane når vi spiller.

- Der er altid god opbakning deroppe, og det glæder jeg mig også til at mærke i morgen, lyder det kort før han kalder til trænings-samling for sidste gang inden kampen.

Ekstra på brondby.com