Laudrup: Pinligt

14.03.2004 00:00

- Jeg har ikke så meget at sige i dag. Det var pinligt, og vi leverede en indsats foran et fyldt stadion, som vi simpelthen ikke kan være bekendt! Uden omsvøb kommenterer Michael Laudrup dagens nederlag i klare vendinger.

- Jeg ved ikke om vi tager for nonchalant på opgaven, for selvom vi kommer hurtigt bagud sætter vi os slet ikke igennem. Nogen virkede som om de troede det hele kom af sig selv, og så taber man altså kampe. Nogen gange stort.

- Efter vi kommer på 2-1 spiller vi et godt kvarter, hvor vi spiller den rundt i højt tempo, og kommer til nogle gode chancer. Scorer vi her ser kampen anderledes ud, men så laver vi igen en personlig fejl, og så falder det hele sammen. Helt uforståeligt, mener cheftræneren.

Fælles ansvar

- Der er ikke en enkelt spiller eller to man kan pille ud og give ansvaret, det var alles ansvar at det endte som det gjorde. Alle var langt under vanlig standard i dag.

Det er svært at se frem efter et resultat som aftenens, og Laudrup vil da heller ikke sige så meget om næste rundes modstander.

- Nu må vi bruge et par dage på at tygge den her, den er sej. Vi har en svær udekamp næste lørdag, og når vi har sundet os må vi mobilisere alle kræfter, ikke mindst de mentale.

- Det kan umuligt blive dårligere. Vi skal videre, og der er mildest talt noget der skal revancheres, slutter Michael Laudrup af.