Kraftig blæst gjorde det svært

12.03.2004 00:00

Det var mildest talt ikke nemt for spillerne, da de her til formiddag trænede. På en meget åben træningsbane havde en kraftfuld blæst overtaget mod Laudrups drenge, der kæmpede hårdt mod den strenge vind. Denkraftige blæstgjorde det svært at angribe mod vinden, mens langskudene oftest var svære at styre i den anden ende på grund af den voldsomme medvind.

Jonas Kamper var dog en af de spillere der havde held med et par langskud udefra. En anden spiller der gjorde opmærksom på sig selv, var ar Dalgas der trænede med for fuldt omfang. Flere gange var han oppe på tidligere tiders høje niveau, men den offensive spiller manglede i enkelte situationer den sidste skarphed. Under alle omstændigheder kastede dagens træning et positivt lys over den hårdt plagede tekniker.

er Dalgas viste gode takter med fin boldbehandling og fikse driblinger.

Formstærke midtbanespillere

Thomas Kahlenberg og Martin Retov kæmpede ligesom holdkammeraterne med den stærke vind, men de viste hver især hvorfor deregnes blandt SAS Ligaens bedste spillere. Den sidste del af midtbanetrioen Morten Wieghorst, deltog i træningen og gik flere gange forrest.

Mattias Jonson deltog ikke i træningen i dag pga. sygdom, og hans deltagelse i søndagens topkamp mod Esbjerg, er derfor yderst usikker.

Kahlenberg bliver her tacklet af en opsat Morten Wieghorst.

Karsten Johansen var skarpretter under træningen, og herforsøger han at skrue bolden over i det lange hjørne forbi Karim Zaza, men den kraftige vind var endnu engang en lumsk modstander.