Knald på dagens træning

17.03.2004 00:00

Efter gårsdagens fridag blev der trænet igennem da spillerne i dag trænede to gange. Formiddagens træning var meget fysisk orienteret for spillerne, dersvedte underden bagende sol. Karsten Johansen, Morten Wieghorst og Mattias Jonson holdt sig alle indendørs i dag. Karsten Johansen med knæproblemer og Mattias Jonson, der efter sygdom nøjedes med en løbetur på løbebåndet. Han træner først med for fuldt omfang i morgen.

Morten Wieghorst hvilede sit dårlige knæ, der har plaget ham gennem lang tid. En undersøgelse af knæet har fastslået at knæet ikke har taget yderligere skade af at spille de seneste kampe, og den foreløbige diagnoseer fortsat ro og hvile for viceanføreren.

Efter spil i starten af træningen, afsluttede spillerne formiddagens træning med flere løb.

er Ankergren var en af de spillerne der var hårdest mærket af de krævende løb. Ankergren kaster sig her over vandbeholderen efter løbene er overstået.

Taktiske muligheder

I dagens anden træning var der specielt fokus på det taktiske, og Laudrup og Faxe forsøgte sig med flere forskellige variationer. ar Dalgas, Peter Foldgast og Ruben Bagger deltog alle fuldt i træningen, og efter lange skadespauser nærmer de sig topformen. Tydeligt er det dog at se at boldfølingen og timinger stadigvæk ikke er helt i top.

Efter weekendens kedelige forårspremiere, har spillerne siden været opsatte på at revanchere det store nederlag, og intensiteten under dagens træning var bemærkelsesværdig høj, specielt under det sidste træningspas.

Der blev råbt og skreget til den helt store guldmedalje, hvoraf specielt Jonas Kamper fik en hel del svinere pga. sløset forsvarsspil, da der blev spillet til fire mål til sidst. De to målmænd Karim Zaza og er Ankergren gjorde også sit til, at overværelsen af dagens træning var morsom - ikke mindst takket være mindre pæne gloser!

Dan Anton Johansen udmærkede sig ved bl.a. at smide en nem bold væk til modstanderføring, mens han også tegnede sig for en kasse i den anden ende. Derudover var ar Dalgas skarp i sine driblinger, og en enkelt gang tørrede han tre mand ved at finte bolden tilbage mellem benene.

Allan Olesen havde mange direkte dueller med Asbjørn Sennels, der spillede med stor autoritet og selvtillid.

Ruben Bagger var en af de spillere der gik til stålet.

Klar til guld-jagt

Der blev givet og taget under dagens træning, hvor spillerne hele tiden pressede sig selv. Det kan ingen klage over, for efter weekendens skuffende indsats, virker det som om spillerne ikke kan vente med at komme i kamp igen. Søndagens øretæve lader til at have givet spillerne noget at tænke over - i dag ville de vinde, for enhver pris!