Kamper: Det bliver fedt!

25.03.2004 00:00

- Hold da kæft det er fedt! Det bliver jo vildt sjovt. Der kommer med garanti mange tilskuere på deres stadion. Jeg mener der var omkring 10.000 tilskuere da de for nogle år siden spillede mod FC København i pokalturneringen, så mon ikke der kommer omkring så mange når vi skal spille mod dem til april, var kommentaren fra Jonas Kamper, da brondby.com fangede ham i omklædningsrummet efter dagens træning.

- Det er jo noget helt specielt i og med jeg har spillet i klubben som ungdomsspiller, og mange af deres nuværende spillere er mine tidligere holdkammerater. De har gjort det udmærket i 1. division i år og nu har de jo lige slået Silkeborg ud af turneringen, så det bliver altså ikke helt så nemt, som man umiddelbart skulle tro, fortæller Jonas Kamper om det kommende møde med NFA.

Jonas Kamper var ikke med da NFA blev besejret 6-0 i januar måned.

Direkte duel med kammerat

- Jeg snakkede med en fra Nykøbing Falster Alliancen og han fortalte at de manglede en 6-7 stykker til kampen i går, så det er et flot resultat de har præsteret, forklarer Jonas Kamper, der kan se frem til et direkte opgør med kammeraten Anders Due.

- Deres venstreback fik rødt kort mod Silkeborg i går, så det ser ud til jeg skal spille overfor min gode kammerat Anders Due, som var en af mine holdkammerater da jeg spillede i NFA. Jeg glæder mig meget til kampen. Det skal nok blive en rigtig god og underholdende kamp, forsikrer Kamper der understreger at semifinalepladsen langt fra er sikret.

- Vi kan ikke bruge det til noget som helst, at vi vandt 6-0 over dem i en træningskamp tidligt på året. Det er en helt anden kamp, og som man jo også så i gårsdagens runde i DONG Cuppen, så er pokalfodbold altså noget ganske specielt. Det hænder jo at de små klubber overrasker de store klubber, og det er meget vigtigt at vi ikke undervurderer dem. Vi vil meget gerne vinde turneringen ligesom sidste år, men det kræver altså at vi først slår NFA, slutter en bestemt Jonas Kamper.

Peter Foldgast scorede to gangei træningskampen mod Nykøbing Falster Alliancen.

Ekstra på brondby.com