Jonson: Var helt væk i 1. halvleg

04.03.2004 00:00

- I første halvleg spillede vi dem gode. Vi stod bare og gloede på dem. Selvfølgelig er det et godt hold, men vi er altså også gode nok til ikke at gå ned på den måde. I første halvleg var jeg ligesom alle andre helt væk. Jeg kom til at ligge helt forkert, og vi smed bolden væk hver eneste gang, vi fik fat i den.

- Jeg er 30 år, og hvem ved, om jeg nogensinde får en chance for at spille på Camp Nou igen. Så er man selvfølgelig skuffet over, at det gik som det gik, var de skuffede ord fra Mattias Jonson, der ligesom mange af holdkammeraterne ikke spillede op til vanlig standard i gårsdagens kamp mod FC Barcelona.

- Jeg er glad for, at der er ti dage til Esbjerg-kampen, for der går altså nogle dage med den her skuffelse. Vi havde virkelig en følelse inden kampen af, at vi kunne besejre Barcelona. Men det var allerede dødt i pausen, berettede den skuffede svensker.

Mattias Jonson, der her ærgrer sig efter det første nederlag på Brøndby Stadion, var også utilfreds med gårsdagens kamp mod FC Barcelona.

Wieghorst erkender fejl

Vi kom meget ud at løbe hele tiden, og det skal man altså ikke gøre, når man spiller mod et hold på det her niveau. Jeg ved ikke, om der var noget galt med indstillingen. Det må hver enkelt svare på. Der var i hvert fald ikke noget galt med min, slog Dan Anton Johansen fast, der ligesom holdkammeraten Morten Wieghorst var skuffet efter kampen.

Det varet dumt mål, vi lukkede ind til 0-1. Det må man ikke tillade på det her niveau. 0-2-målet må jeg tage på min egen kappe, sagde Morten Wieghorst. Hanvalgte dog ogsåat se kampene fra en konstruktiv vinkel.

- Vi har et godt hold, men vi har et stykke op til næste niveau. Bevægelse uden bold er alfa og omega. Barcelona er idealet for vores hold, fordi spillestilen er lidt den samme. Vi bør se noget video med spanierne for at se, hvordan det skal gøres. Der er et stykke vej for os, selv om man skal huske på, at en Barcelona-spillers lønning sikkert kan dække hele Brøndbys lønbudget, sluttede Wieghorst.

Ved middagstid flyver Wieghorst, Dan Anton og Jonson hjem sammen med holdkammeraterne, og de har nu 10 dage til at ryste skuffelsen af sig, inden jagten på DM-guldet sætter ind, når Esbjerg kommer på besøg i SAS Lígaen.

Godt nok fik de baghjul af suveræne FC Barcelona, men de blå-gule spillere er kommet op i gear, så Brøndby IF kan vinde det 10. Danmarksmesterskab.

Ekstra på brondby.com