I vante omgivelser

31.03.2004 00:00

Efter at have trænet på såvel bane 26 som bane 11 i lange tider, var spillerne i dag tilbage på den foretrukne træningsbane ved klubhuset, bane 3. Ud fra dagens træning at tolke, var gensynsglæden stor, for spillerne hyggede sig på den grønne glæsplæne. Som altid var Ankergren det store offer da der blev spillet kant, ligesom John Faxe ufrivilligt var til stor underholdning for spillerne og de mennesker der nød det smukke forårsvejr ved bane 3.

Spillerne brugte en stor del af tiden på skudtræning på er Ankergren og Mogens Krogh, der vikarierede for Jørgen Henriksen, der slikker sol i Spanien sammen med A-landsholdet. Dan Anton Johansen var skarp, mens også John Faxe fik overlistet Ankergren, der senere fik pådraget sig en skade i fingrene. Det var dog ikke værre, end at han efter et par minutters pause, hvor Per Nielsen var substitut, var tilbage mellem stængerne. Om det var for at fjerne Per fra målet eller for at få revanche mod Faxe, skal brondby.coms udsendte lade være uskrevet.

Thomas Hansen var en af de skarpe under skudtræningen, hvor også Kim Daugaard og Karsten Johansen udmærkede sig.

Faxe havde store problemer med balancen og koordinationen i dag. Her har Foldgast fuld kontrol over bolden.

Flere fraværende

Auri og Andreas Jakobsson var med i den første del af træningen, hvor spillerne bl.a. skulle jonglere og spille kant. Senere var de to spillere igennem fysiske test, hvor Andreas Jakobsson klarede sig bedst. Auri har stadigvæk problemer med det ene knæ, mens det altså ser fornuftigt ud for Andreas Jakobsson muligheder for at spille i lørdagens kamp mod Herfølge. Morten Wieghorst havde en god selvtræning i styrkerummet, og er stærkt på vej tilbage til banen, mens Per Nielsen plejede en mindre skade. Derudover stod Asbjørn Sennels over dagens træning pga. sygdom. Ruben Bagger deltog i hele træningen, og nærmer sig de 100 %, men han ventes ikke at være klar til lørdagens kamp mod Herfølge.

Mattias Jonson spiller i aften med det svenske landshold mod England, Karim Zaza er i Marokko.Thomas Kahlenberg og det danske landshold spiller som bekendt mod Spanien, mens Jonas Kamper i går tabte med det danske U-20 landshold med 3-0 til de spanske talenter.

Senere i dag spiller Allan Olesen, Niki Zimling, Johan Absalonsen og ar Dalgas DS-kamp på udebane mod Vejle.

Morten Wieghorst og Per Nielsen hygger sig i det grønne græs på bane 3.

Mon ikke det tripper i Wieghorst for at komme tilbage på banen?

Andreas Jakobsson bestod dagens fysiske test.